breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Stephen Wiltshire: Αυτός είναι ο άνθρωπος-κάμερα!

Ο Βρετανός καλλιτέχνης έχει ένα μοναδικό ταλέντο στη ζωγραφική, αφού μπορεί να σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια ακόμα και μια ολόκληρη πόλη που έχει δει μόνο 1 φορά! Η πόλη που λατρεύει να ζωγραφίζει είναι η Νέα Υόρκη.

Ίσως γιατί αγαπάει τις πόλεις που συνδυάζουν ταυτόχρονα, το χάος με την απόλυτη τάξη. Μόλις στα 3 του χρόνια, διαγνώστηκε με αυτισμό και επικοινωνούσε με τους γύρω του μόνο μέσα από τα έργα του μέχρι και τα 5 του. Ήταν τότε που οι δασκάλες του, πήραν τις μπογιές του με σκοπό να τον αναγκάσουν να τις ζητήσει πίσω και έτσι να πει την πρώτη του κουβέντα. Ο Stephen επέλεξε να επικοινωνεί με όλους μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της τέχνης. Δείτε τα έργα του και μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν τον αξιόλογο καλλιτέχνη στο βίντεο που ακολουθεί.

Αυτός είναι ένας πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος.

*****

  • Μάικ Πόσνερ: Ο τραγουδιστής που διέσχισε την Αμερική περπατώντας 4.500 χιλιόμετρα!

Ο 31 ετών τραγουδιστής – τραγουδοποιός, ποιητής και δισκογραφικός παραγωγός Μάικ Πόσνερ διέσχισε 4.588 χιλιόμετρα σε περίοδο έξι μηνών, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Πόσνερ έφθασε στην παραλία Βένις και γιόρτασε με βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό, δημοσιεύοντας τους πανηγυρισμούς του στο Instagram.

“Το όνομά μου είναι Μάικ Πόσνερ και διέσχισα την Αμερική”, είναι η λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε. “Συνεχίζω”!

Ο Πόσνερ διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα στο εξάμηνο ταξίδι του.

Τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας στο Κολοράντο.

Πέρασε λίγες μέρες στο νοσοκομείο, προτού συνεχίσει το ταξίδι του με τη βοήθεια Πι.

Ο Πόσνερ αποφάσισε να διασχίσει την Αμερική προς τιμήν τού αείμνηστου πατέρα του, Τζον Πόσνερ και του εκλιπόντος DJ Avicii.

*****

  • Γερμανία: Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” λόγω… τρακτέρ

Χιλιάδες αγρότες διαδήλωσαν την Τρίτη με τα τρακτέρ τους σε πόλεις της Γερμανίας μπλοκάροντας την κυκλοφορία, καθώς διαμαρτύρονταν για τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς, που μπορεί, σύμφωνα με τους ίδιους, να απειλήσουν τον βιοπορισμό τους.

Η μεγαλύτερη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στη Βόννη, όπου εδρεύει το υπουργείο Γεωργίας της χώρας, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 6.000 ανθρώπων, λιγότερων από τους 10.000 που αναμένονταν.

«Όμως, υπήρχε σημαντικότερα μεγαλύτερος αριθμός τρακτέρ σε σχέση με όσα αναμένονταν» δήλωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Βόννης. Ένα κονβόι από τρακτέρ, που συμμετείχε στη διαμαρτυρία, εκτεινόταν σε απόσταση 10 χλμ, εξήγησε ο ίδιος. Στη διαδήλωση στην πόλη Μίνστερ, στη βόρεια Γερμανία, συμμετείχαν τουλάχιστον 950 τρακτέρ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι Γερμανοί αγρότες διαμαρτύρονται για τους νέους περιορισμούς με στόχο την προστασία των εντόμων, μεταξύ άλλων την απαγόρευση ορισμένων ζιζανιοκτόνων. «Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι», είπε ένας εκ των διοργανωτών της διαδήλωσης στη Βόννη.

Τα τρακτέρ βγήκαν επίσης στους δρόμους του Μονάχου, του Ανόβερου και της Στουτγκάρδης. Περαστικοί κατέγραψαν με τα κινητά τους την τεράστια και ασυνήθιστη «παρέλαση» των τρακτέρ, καθώς τα βαριά οχήματα διέσχιζαν τα κέντρα των πόλεων.

*****

  • Σατανική μάνα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές

Για τη δολοφονία του 7 ετών παιδιού της κατηγορείται μία γυναίκα λίγα χρόνια μετά το θάνατο της κόρης της, για την οποία είχε «τρέξει» αγώνα για να μαζευτούν δωρεές για τη θεραπεία της, όταν είχε διαγνωστεί με θανητοφόρα ασθένεια.

Την 41χρονη βαραίνουν 13 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για κακοποίηση παιδιού, κλοπή δωρεών και το θάνατο το μωρού το 2017.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν η μητέρα της μικρής Ολίβια που προκάλεσε το θάνατό της, αφού πρώτα είχε κάνει αγώνα για τη συγκέντρωση χρημάτων, υποστηρίζοντας ότι το παιδί πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια. Η οργάνωση «Μake A Wish» είχε αναλάβει να εκπληρώσει τις επιθυμίες του παιδιού, πληρώνοντας, μεταξύ άλλων και το ποσό των 11.000 δολαρίων για το κοστούμι «Μπάτμαν» που είχε φορέσει.

Η γυναίκα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Ντένβερ και κρατείται χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν την έχει αναλάβει κάποιος δικηγόρος.

Τα αίτια του θανάτου του παιδιού δεν έχουν διευκρινιστεί, όμως αρχικά είχε καταχωρηθεί ως επιπλοκή στο έντερο. Πριν από ένα χρόνο έγινε εκταφή της μικρής και από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σημάδια κακοποίησης, αλλά ούτε και δείγματα των ασθενειών από τις οποίες η μητέρα του είχε ισχυριστεί ότι πάσχει, δηλαδή επιληπτική κρίση ή συγκέντρωση υγρού στον εγκέφαλο. Τα αίτια του θανάτου τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Ολίβια τρεφόταν με σωληνάκι και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Παίδων του Κολοράντο, όπου οι γιατροί είχαν κρίνει ότι δεν τρεφόταν επαρκώς.

Ένας από τους γιατρούς είπε πως η 41χρονη είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή στο μωρό, καθώς και την τεχνητή του τροφή, υποστηρίζοντας πως το κορίτσι είχε κακή ποιότητα ζωής. Επέμενε μάλιστα, σύμφωνα με τον γιατρό, πως υπέγραψε εντολή για μη ανάνηψη της.

Είπε επίσης ότι το παιδί δε θα μπορούσε να επιβιώσει και της πρότειναν να το πάρει σπίτι δίνοντάς της την επιλογή για κατ’οίκον νοσηλεία. Λίγες εβδομάδες μετά το κοριτσάκι πέθανε.

Αρκετοί γιατροί που έδωσαν κατάθεση είπαν πως η Ολίβια δεν έπασχε από θανατηφόρο ασθένεια. Το κοριτσάκι ξεκίνησε νοσοκομειακή θεραπεία το 2013, ενώ η μητέρα του χώρισε με τον πατέρα του και έφυγαν από το Τέξας όπου ζούσαν.

Η έρευνα για το θάνατο της Ολίβια ξεκίνησε όταν πριν από ένα χρόνο η 41χρονη πήγε τη μεγαλύτερη κόρη της στο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως το παιδί έχει «πόνο στα κόκκαλα». Το παιδί δεν είχε τίποτα.

Δεν έχει γίνει σαφές πόσο χρονών είναι τώρα, αλλά ούτε και με ποιον ζει.

Η γυναίκα είχε λάβει συνολικά 539.000 δολάρια από ασφάλειες.


• Μάικ Πόσνερ: Ο τραγουδιστής που διέσχισε την Αμερική περπατώντας 4.500 χιλιόμετρα!
• Γερμανία: Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” λόγω… τρακτέρ
• Σατανική μάνα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής