breaking news Νέο

Κ.Θεοδωρίδης : «Στο Δ.Σ. Βέροιας υπάρχουν 4 παρατάξεις, που είναι στην αντιπολίτευση και 2, που είναι συμπολιτευόμενες»

Κ.Θεοδωρίδης : «Στο Δ.Σ. Βέροιας υπάρχουν 4 παρατάξεις, που είναι στην αντιπολίτευση και 2, που είναι συμπολιτευόμενες»

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019, φιλοξενούμενος της εκπομπής «Λόγια σταράτα» στο ΡΑΔΙΟ – ΑΙΧΜΗ-102,8 (Αλέκος Χατζηκώστας-Παύλος Τουτουντζίδης) ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Κυριάκος Θεοδωρίδης.

Σε ερώτηση σχετικά με το πώς αισθάνεται ως νεοεκλεγείς σύμβουλος (με την παράταξη του Αντώνη Μαρκούλη), ο Κ. Θεοδωρίδης υπενθύμισε ότι το περιβάλλον  του είναι οικείο, μιας και υπήρξε για 33 χρόνια υπάλληλος του Δήμου. Ενώ για το «κλίμα» που συνάντησε, σημείωσε με νόημα ότι «σ ’αυτό υπάρχουν 4 παρατάξεις, που είναι στην αντιπολίτευση και 2, που είναι συμπολιτευόμενες», ασκώντας έτσι κριτική στη συνδιοίκηση Κ. Βοργιαζίδη και Γ. Μπατσαρά, τονίζοντας παράλληλα ότι  δεν «υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας και το όλο εγχείρημα θα φανεί από το έργο που θα δημιουργήσει».

Σχετικά με τις δικές του προθέσεις ως σύμβουλος, σημείωσε ότι «χρειάζεται να υπάρχει καλόπιστος και ειλικρινή διάλογος» και πως ο ίδιος «θα καταθέτει εποικοδομητικές προτάσεις για λύσεις των προβλημάτων που υπάρχουν». Αναφερόμενος σε παρεμβάσεις του στο Δ.Σ., σημείωσε ανάμεσα στα άλλα την «ανάγκη το άγαλμα του Αντάρτη να πάρει τη θέση που του ταιριάζει στην πλατεία», εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή του για το συγκεκριμένη χωρική του τοποθέτηση μετά την ανάπλαση. Επίσης σημείωσε τις προτάσεις για τους εργαζόμενους στο δήμο (ενίσχυση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας), την ανάγκη ουσιαστικής ενημέρωσης των συμβούλων πάνω σε ζητήματα διοίκησης-λειτουργίας του, ενώ τόνισε την ανάγκη για θεματικές του συνεδριάσεις π.χ. για ζητήματα της ΚΕΠΑ και του ΚΑΠΑ. Ζήτησε παράλληλα την ενίσχυση των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό, ασκώντας παράλληλα κριτική στη διοίκηση, γιατί δεν «αξιοποίησε και χάθηκε πολύτιμος χρόνος  την κινητικότητα που υπήρχε».

Για τη δημοτική αρχή τόνισε ότι «αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης» και πως «χρειάζεται ανανέωση».  Για την τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου καθαριότητας για τους λόγους που δεν απεργούν οι εργαζόμενοι στο δήμο (π.χ. καθαριότητα) σημείωσε τις μεγάλες προσπάθειες που αυτοί κάνουν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ποιος τολμά να κάνει απεργία, όταν έχει τόσο αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις».

Σχολιάζοντας την κυβέρνηση της Ν.Δ, σημείωσε ότι είναι ακόμη νωρίς, αλλά και ότι «είναι γνωστή η πολιτική της και η δική μου άποψη είναι εντελώς διαφορετική», ενώ άσκησε κριτική και στα συλλαλητήρια για το «Μακεδονικό», που ήταν αντίθετος και που τώρα η Ν.Δ τα έχει ξεχάσει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής