breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Παληκαρίσιο βαθμό τα Τρίκαλα

Γ' Εθνική : Παληκαρίσιο βαθμό τα Τρίκαλα

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και του Αλμωπού Αριδαίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να φαίνεται τιμητικό για την ομάδα της Ημαθίας αν λάβουμε υπόψιν μας την βαθμολογική σειρά των δύο αντιπάλων, όμως βάση της εικόνας του αφήνει παραπονούμενη την γηπεδούχο, αφού και περισσότερες ευκαιρίες δημιούργησε και μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας είχε.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα σε καμιά περίπτωση δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την φήμη της και τον χαρακτηρισμό του απολύτου φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Στο πρώτο κυρίως ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων ήταν απόλυτα κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ αν οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική τους προσπάθεια.

Να σημειωθεί ότι σ' αυτό το πρώτο 45λεπτο η γηπεδούχος ομάδα σκόραρε στο 36' με κεφαλιά του Πεϊκου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Φουρτζίου όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαϊντ παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και με τη σειρά τους δημιούργησαν δύο – τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές καθώς στο 71' αποβλήθηκαν ο Τσιρίδης των Τρικάλων και ο Κωστούλας της Αριδαίας για αψιμαχία που παρολίγο να δημιουργήσει γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αναστασόπουλος από την ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς του Χατζηβασιλείου από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Τέγο από τα Γρεβενά.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Μπαντής (79' Κιρκιλιανίδης), Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Μπίκος (72' Καπετάνος), Φουρτζίου (80' Παρσόπουλος), Λίτσι (90'+2' Αναδολού).

ΑΡΙΔΑΙΑ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος (61' Ντόγος), Σαϊνατούδης (75' Ξόμπλιος), Ναουμίδης (25' λ.τ. Μαγγίζης), Τζημογιάννης, Καζναφέρης, Μεντής, Ασλαμπάλογλου, Κωστούλας, Πέττας, Καραγιάννης (30' λ.τ. Στογιαννίδης).

 

 

Μπορούσε την ισοπαλία

 

Με άδεια χέρια έφυγε από την Πέλλα η Νίκη Αγκαθιάς και από ένα παιχνίδι από το οποίο άνετα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την γηπεδούχο Θύελλα Σαρακηνών να εκμεταλλεύεται μία από τις λίγες ευκαιρίες που κατάφερε να δημιουργήσει στο δεύτερο ημίχρονο να πετυχαίνει ένα δεύτερο τέρμα και να παίρνει την νίκη με 2-1 και φυσικά και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η Θύελλα προηγήθηκε στο σκορ στο 32ο λεπτό με συρτό διαγώνιο σουτ του Θωμά Ε. μέσα από την περιοχή και αφού προηγουμένως δέχθηκε την πάσα του Γκέσιου.

Η Αγκαθιά ισοφάρισε τρία λεπτά μετά το 1ο γκολ που δέχθηκε και συγκεκριμένα στο 39' με τον Λαμπίρη από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της και τα κατάφερε στο 57' με έναν παλιό γνώριμο των φιλάθλων της Ημαθίας των Λαφαζανίδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Αγκαθιάς και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Η Νίκη Αγκαθιάς προσπάθησε να αντιδράσει πίεσε κατά διαστήματα δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, με την μεγάλη ευκαιρία να χάνεται στις καθυστερήσεις από τον Λαμπίρη που σε ένα ιδανικό τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θύελλας Φιρινίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κουκούλης (Σταϊκος – Κοτούμπας) από τη Λάρισα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ: Φιρινίδης, Ευφραιμίδης (85' Θωμάς Γ.), Γεωργίου, Ρώσσης, Πετρούσης, Κούμπους (69' Κουλάφι), Θωμάς Ε. (75' Ουζούνης), Τσόρμπας, Γκέσιος, Λαφαζανίδης, Ιωάννου (80' Μαντζανάς).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Μπατσαράς, Τσιούχας, Ράδης, Μούδιος, Μισιούδης (66' Ανδριόπουλος), Πανταζής (66' Δραγάνης), Καραγιάννης, Λαμπίρης, Τσάτσος, Τσιότρας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής