breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Ταϊλάνδη: Εκατομμυριούχος επιχειρηματίας βρέθηκε τσιμεντωμένη!

Τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο του σπιτιού τους στην Ταϊλάνδη βρέθηκε η εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Wannee Jiracharoenying.

Τα ίχνη της 58χρονης Wannee Jiracharoenying είχαν χαθεί από τις 18 Οκτωβρίου, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ταϊλάνδη.

Επισημαίνουν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε επισκεφθεί έναν τοπικό ναό και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδερφός της ανησύχησε όταν εκείνη δεν απαντούσε στα μηνύματά του και ταξίδεψε μέχρι εκεί για να τη βρει.

Την Κυριακή (27.10.2019) βρέθηκε το πτώμα της, σε συνθήκες που προκαλούν ανατριχίλα, καθώς η άτυχη γυναίκα ήταν τσιμεντωμένη μέσα στο ψυγείο της.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν για έντονη μυρωδιά που ερχόταν από την ιδιοκτησία της.

Οι Αρχές ερευνούν τώρα την δολοφονία της και αναζητούν ως ύποπτο τον φίλο της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Όπως αναφέρουν, από τον τραπεζικό λογαριασμό της εκατομμυριούχου έχουν γίνει αρκετές αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών μετά τον θάνατό της, ενώ λείπουν οι πιστωτικές κάρτες της και το αυτοκίνητό της.

Η αστυνομία πραγματοποιεί εξονυχιστικούς ελέγχους στα σύνορα, σε περίπτωση που ο ύποπτος επιχειρήσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής ο φίλος της δολοφονημένης έχει εισπράξει περίπου 36.000 ευρώ από τρία διαφορετικά σημεία στα βόρεια της χώρας. Κατά την τελευταία ανάληψη, η κάμερα ασφαλείας από το ΑΤΜ κατέγραψε μέρος του προσώπου του.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης διέπραξε το έγκλημα για να κλέψει τα χρήματά της, ίσως επειδή ήξερε ότι έκανε δωρεές μεγάλων ποσών στον ναό και στο νοσοκομείο της περιοχής.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

*****

  • Έτσι αποτράπηκε η τραγωδία - Οι κάτοικοι ενός χωριού έσωσαν σε 7 λεπτά μια 4μελή οικογένεια!

Όλα έγιναν στην Κίνα. Ένα μικρό ΙΧ από μια στραβοτιμονιά έπεσε σε μια λίμνη και αναποδογύρισε. Μέσα σε αυτό επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια.

Οι κάτοικοι του χωριού στο Πουτιάν της Κίνας, όταν είδαν τι έγινε έτρεξαν στο σημείο και με απίστευτη αυταπάρνηση αλλά και συγχρονισμό έσωσαν έναν – έναν του επιβάτες του αυτοκινήτου. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις προσπάθειες διάσωσης και πως οι άνθρωποι αυτοί έσωσαν τους συνανθρώπους τους μέσα σε μόλις 7 λεπτά βγάζοντάς τους έναν έναν από το αναποδογυρισμένο μέσα στα νερά αυτοκίνητο.

*****

  • Έδωσε 24 εκατομμύρια ευρώ γι αυτόν τον πίνακα

Για μόλις... 24 εκατ. ευρώ πωλήθηκε ένας σπάνιος πίνακας του Ιταλού ζωγράφου Τσιμαμπούε (1272-1302) σε δημοπρασία.

Ο πίνακας «Η χλεύη στον Χριστό» ή «Ο Χριστός χλευαζόμενος» του Τσιμαμπούε κατακυρώθηκε έναντι 24.180.000 ευρώ (των εξόδων περιλαμβανομένων) σε μια ιστορική δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σενλί, κοντά στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Acteon.

Η τιμή έφθασε στη δημοπρασία τα 19,5 εκατομμύρια χωρίς τα έξοδα. Ο Acteon δεν διευκρίνισε ποιο είναι το προφίλ του αγοραστή του πίνακα αυτού, ο οποίος είχε εκτιμηθεί μεταξύ 4 και 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ήταν η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που έβγαινε σε δημοπρασία πίνακας του Τσιμαμπούε.

*****

  • Εφιαλτική η αλλαγή ώρας για συλλέκτη… 5.000 ρολογιών!

Κι αν θεωρείτε… κουραστικό να αλλάξετε χειροκίνητα τα ρολόγια σας, σε κάθε αλλαγή ώρας, σκεφτείτε πως υπάρχουν πολύ χειρότερα! Ο συλλέκτης ρολογιών Ρόι Γουέστ, έχει στο σπίτι του 5.000 ρολόγια, τα οποία έπρεπε να γυρίσει μία ώρα πίσω!

Ο 75χρονος από το Χάμσαϊρ συλλέγει ρολόγια εδώ και 40 χρόνια και χρειάζεται περίπου πέντε ώρες για να τα αλλάξει όλα, κάθε φορά που η ώρα αλλάζει.

Αξίζει να σημειωθεί πως 25 από αυτά, χτυπούν κάθε 15 λεπτά, ενώ ο Ρόι έχει στο κομοδίνο του μόλις… 30!

“Είναι δύσκολη δουλειά, αλλά δεν με νοιάζει. Δεν θέλω κανένα να δείχνει λάθος ώρα. Ξεκινώ από την κρεβατοκάμαρα, όπου βρίσκονται τα περισσότερα. Εκεί χρειάζομαι μιάμιση ώρα. Στη συνέχεια πηγαίνω στο σαλόνι, όπου περνάω άλλη μία ώρα και συνεχίζω στα άλλα δωμάτια του σπιτιού…”.

*****

  • Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε... πουρέ μπανάνας

Η ποσότητα της κοκαΐνης, βάρους 945 κιλών, βρέθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου του εμπορευματοκιβωτίου. Ήταν μοιρασμένη σε πακέτα του ενός κιλού, βαλμένα σε 29 βαλίτσες, κατανεμημένες μέσα σε μεγάλες συσκευασίες με πουρέ μπανάνας.

«Από την αρχή της χρονιάς, η υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών έχει εντοπίσει στην περιοχή του λιμένα Λιμόν εννέα εμπορευματοκιβώτια μέσα στα οποία βρίσκονταν κρυμμένα ναρκωτικά», είπε ο υπουργός. Κατασχέθηκαν ποσότητες 5,5 και πλέον τόνων κοκαΐνης, διευκρίνισε ο Σότο.

Πάνω από 37 τόνοι ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και μαριχουάνας, έχουν κατασχεθεί συνολικά στην Κόστα Ρίκα από την αρχή της χρονιάς, συμπλήρωσε ο ίδιος.


• Έτσι αποτράπηκε η τραγωδία - Οι κάτοικοι ενός χωριού έσωσαν σε 7 λεπτά μια 4μελή οικογέν
• Έδωσε 24 εκατομμύρια ευρώ γι αυτόν τον πίνακα
• Εφιαλτική η αλλαγή ώρας για συλλέκτη… 5.000 ρολογιών!
• Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε... πουρέ μπανάνας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής