breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Στη ρεβάνς θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια του Κυπέλλου και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

«Είχαμε απέναντι μας μια ποιοτική ομάδα κάτι που το είχαμε διαπιστώσει και το καλοκαίρι στο φιλικό μεταξύ μας παιχνίδι που προηγήθηκε.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές, σε παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ στους αγώνες πρωταθλήματος.  Όμως το παιχνίδι με τα Γιάννινα έχει τελειώσει και εμείς βάζουμε μια άνω τελεία. Θα επανέλθουμε σε ένα μήνα με τον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα μας. Εκεί θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση.

Εμείς από αύριο (Τετάρτη) κοιτάμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο το Αιγάλεω, με την νίκη αν είναι μονόδρομος για την ομάδα μας.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα θεωρώ ότι είχαμε καλή αμυντική λειτουργία σαν ομάδα κι αν είμασταν τυχεροί θα είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μας επηρέασε αρνητικά και η αποβολή. Παρόλα αυτά βγάλαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, όπως βέβαια θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και ο αντίπαλός μας.

Εύχομαι στον ΠΑΣ Γιάννινα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και τον περιμένουμε σε ένα μήνα στην Βέροια».

Σε ερώτηση ποιό είναι το μυστικό της καλής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε:

«Οι παίκτες κυρίως και φυσικά τα καλά αποδυτήρια. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα η Football League.

 

AΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ: «Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ένας καλός οργανωμένος αντίπαλος».

Όσον αφορά τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρη Γιαννίκη υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά της, ενώ για την ΒΕΡΟΙΑ είπε ότι και στο φιλικό που παίξανε το καλοκαίρι έδειξε καλά στοιχεία και ότι πρεσάρει υψηλά και ξέραμε ότι σήμερα θα αντιμετωπίσουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΣ δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως μετά το πρώτο καλό 10λεπτο, ακολούθησε ένα εξίσου κακό τέταρτο, στο οποίο ο αντίπαλος έβγαλε ευκαιρίες.

Σαν γενική εικόνα είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Όμως δεν μου άρεσε που όταν βρεθήκαμε με παίκτη παραπάνω δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Μάλιστα θα έλεγα ότι απειληθήκαμε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει μεγάλη επέμβαση ο τερματοφύλακας μας για να κρατήσουμε τη νίκη.

Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ένας καλά οργανωμένος αντίπαλος με πίεση ψηλά, κάτι βέβαια που το είχαμε διαπιστώσει και στο φιλικό του καλοκαιριού. Το καλό για μας είναι που δεν δεχθήκαμε γκολ και θα πάμε στη ρεβάνς για να κλειδώσουμε την πρόκριση».


Γιαννίκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής