breaking news Νέο

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Φίλιππος αύριο που κάνει πρεμιέρα στο γήπεδό του με τον Ερμογένη Ξάνθης

Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο Φίλιππος αύριο που κάνει πρεμιέρα  στο γήπεδό του με τον Ερμογένη Ξάνθης

Σε ρυθμό Ερμογένη Ξάνθης κινείται ο Φίλιππος Βέροιας και άπαντες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες που πέτυχε η “ερυθρόλευκη” ομάδα απέναντι σε Άθλο Ορεστιάδας και Κομοτηνή σ’ αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον βόρειο όμιλο.

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας για το ματς αυτό δεν θα μπορεί να υπολογίζει (οπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια) στον Κώστα Τσιάρα, ο οποίος κρινεται πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα να αγωνισθεί, ενω σ’ οτι αφορά στον Βασίλη Καρασαρλίδη είναι πιθανόν να έχει κάποιο χρόνο συμμετοχης στον αυριανό αγώνα

Ο παίκτης - ως γνωστόν - είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, υποβλήθηκε σε θεραπεία και περισσότερο για προληπτικους λόγους δεν αγωνίσθηκε κόντρα σε Άθλο Ορεστιάδας και Κομοτηνή. Τώρα, ασφαλώς, η κατάσταση του Βασίλη Καρασαρλίδη παρουσιάζεται καλύτερη, γεγονός που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στο να επανέλθει αγωνιστικά και να έχει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο για φέτος εντός έδρας παιχνίδι του Φιλίππου, που αναμένεται, μάλιστα, να δοθεί σ’ αυτό εορταστικό χαρακτήρα!

 

Προσλήφθηκε ο στατιστικολόγος Στέφανος Μανιώτης!

Πέρα, πάντως, από αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας με την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του 26χρονου ακραίου Καλαμαριώτη Χρήστου Στεφανίδη, στον Φίλιππο δίνουν βαρύτητα και σ΄άλλα πράγματα. Ένα από αυτά αποτελεί και η πρόσληψη στατιστικολόγου, σε μια προσπάθεια ο σύλλογος να έχει την καλύτερη δυνατή οργάνωση, μπροσατά στον φιλόδοξο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την άνοδο στα σαλόνια της Volley League! Κάτι που έγινε πράξη τελικά, χάρις στις άοκνες προσπαθειες και την υπέρμετρη, αγάπη για το άθλημα του ισχυρού άνδρα του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου Δημήτρη Πιτούλια, ο οποίος και συμφώνησε με τον Στέφανο Μανιώτη, ο οποίος και θεωρείται ο κορυφαίος στο είδος του.

Αρκεί να αναφερθεί για τον τελευταίο οτι υπήρξε ο στατιστικολόγος του ΠΑΟΚ στο τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε, ενω ο ίδιος είχε κάνει για ένα διάστημα προπονητής στον “Δικέφαλο” του βορρά όταν είχε αποχωρήσει ο Χόρχε Ελγκέρα! Ακόμα, ο Στέφανος Μανιώτης υπήρξε ο στατιστικολόγος του Ηρακλή στην περσινή περίοδο, ενω ο ίδιος ηταν στατιστικολόγος για αρκετά χρόνια στην Εθνική Αλβανίας.

 

Κάλεσμα Δημήτρη Πιτούλια εν όψει Ερμογένη

Σ’ οτι αφορά και πάλι το αυριανό ματς με τον Ερμογένη Ξάνθης που αποτελεί πρεμιέρα για τον Φίλιππο στο γήπεδο του (“Δ. Βικέλας”, 17.00) ο Δημήτρης Πιτούλιας απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης.

Οπως ανέφερε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σ’ ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που κι αυτή έχει δυο νικες, όμως εμείς είμαστε πολύ δυνατή ομάδα φέτος και με στόχο την άνοδο μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε το εντυπωσιακό μας ξεκίνημα, παραμένοντας, ωστόσο, προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Γι΄ αυτό να έρθει, λοιπόν, ο κόσμος να μας στηρίξει και έως το τέλος να είναι ενεργός και να μας αγκαλιάσει».

 

Τελευταία προπόνηση σήμερα στο “Δ. Βικέλας”

Τέλος, η τελευταία προπόνηση του Φιλίππου πριν το ματς με τον Ερμογένη Ξάνθης έχει προγραμματισθεί για σήμερα στο “Δημήτριος Βικέλας” (Μακροχώρι) και στις 6.15μ.μ.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής