breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι τελευταίες μεταγραφές των ομάδων

ΕΠΣ Ημαθίας : Οι τελευταίες μεταγραφές των ομάδων

Τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού χθες και οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας φρόντισαν να κάνουν τα... «τελευταία ψώνια τους», κλείνοντας έτσι κάποια κενά που ο προπονητής και οι διοικήσεις τους εντόπισαν. Έτσι ο ΓΑΣ Κοπανού, που τα πάει μια χαρά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές:

Την απόκτητη του 34χρονου Παναγιώτη Μισαηλίδη αμυντικού που ανήκε στον Αιγέα Πευκοχωρίου (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και την περασμένη σεζόν (2018-2019) ανήκε στην δύναμη της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Η ομάδα του Κοπανού ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Κωστογλούδη 24 ετών μέσου που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν με τα χρώματα των Λευκαδίων στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Στην ουσία πρόκειται για επιστροφή αφού ο Κωστογλούδης έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας του Κοπανού.

Τελευταία προσθήκη του ΓΑΣ Κοπανού είναι η απόκτηση του 14χρονου Κώστα Κουτσουπιά από τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Τέλος μια μεταγραφή ακόμη ανακοίνωσε και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Πρόκειται για τον 25χρονο αμυντικό Στράτο Μαραγκό που αφήνει τον Αστέρα Τριποτάμου, για να ενταχθεί στο ρόστερ του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας.

 

Ο ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ

Ο Σάκης Παγγούρας τελικά είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μαραγκού στον πάγκο του Αστέρα Τριποτάμου. Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής ήδη έπιασε δουλειά και θα βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρα στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής