breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Μηχανή των γκολ ΠΑΟΚ και Κίτσας

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Μηχανή των γκολ ΠΑΟΚ και Κίτσας

Πολυβόλο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μηχανή του γκολ ο Γιώργος Κίτσας συνέτριψαν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με 1-10 τον Ολυμπιακό Νάουσας και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας έχοντας πετύχει εννέα νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσαν μέχρι σήμερα με συντελεστή τερμάτων 36-7!!!

Λίγο πιο πέρα στο ΔΑΚ της Νάουσας η ομίχλη απέτρεψε, τουλάχιστον μέχρι να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας μια διαφαινόμενη έκπληξη, καθώς ο ΦΑΣ Νάουσας, η ομάδα που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο κομμάτι των φιλάθλων της ηρωϊκής πόλης, έχανε από το συμπατριώτη της Αχιλλέα με 1-0 μέχρι το 55', όταν και πείσθηκε ο διαιτητής του ματς Τρέβλας, ότι ήταν αδύνατο να παιχθεί ποδόσφαιρο με τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί (πυκνή ομίχλη) και ότι το ζητούμενο δεν είναι να τελειώσει ένας αγώνας, αλλά να ολοκληρωθεί ομαλά δίχως τραυματισμούς και το αποτέλεσμα να αποδίδει, όσο το δυνατόν περισσότερο δικαιοσύνη.

Ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος δικαιολογώντας την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται νίκησε και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 3-2 και συνεχίζει να φλερτάρει με την τετράδα των πλεϊ οφ, στην οποία παρέμεινε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας περνώντας πιο εύκολα ίσως και από όσο και ο ίδιος περίμενε μέσα από το Μακροχώρι, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-0.

Την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και τη σωστή δουλειά που γίνεται από τον νεαρό προπονητή της Χρήστο Ζαρογιάννη δικαιολόγησε και η Θύελλα Σταυρού που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Κοπανό, ενώ η Χαρίεσσα συνδύασε την επιστροφή του Αργυρίου με ευρεία νίκη επί της ΑΕ Ποντίων με 4-0.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όμως ο Αστέρας Τριποτάμου με τον Σάκη Παγγούρα στον πάγκο του πήρε τους τρεις βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ την νίκη πήρε και ο Φίλιππος Μελίκης που με ξέσπασμα στο β' ημίχρονο κέρδισε 5-1 τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχίδια της Α' κατηγορίας.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 1-0 (διεκόπη στο 55'). Μια διαφαινόμενη έκπληξη απέτρεψε η ομίχλη που είχε σκεπάσει το ΔΑΚ της Νάουσας καθώς ο Αχιλλέας προηγείτο στο σκορ μέχρι το 55' με 1-0 (το γκολ το είχε πετύχει λίγα λεπτά νωρίτερα με τον Κελεσίδη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τουμαρά) όταν ο διαιτητής Τρέβλας υποχρέωθηκε, λόγω της πυκνής ομίχλης να διακόψει το παιχνίδι, το οποίο πλέον θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε και με το σκορ που ήδη είχε διαμορφωθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και συνεχίσθηκε μέχρι και το σημείο που διεκόπη μέσα σε αντίξοες συνθήκες (πυκνή ομίχλη).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1-10. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου το Σάββατο το απόγευμα υπήρξαν θεατές ενός έργου που είχε δύο πρωταγωνιστές. Τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον Γιώργο Κίτσα που πέτυχε τα τέσσερα από τα 10 γκολ της ομάδας του (στο 15', στο 24', στο 26' και στο 38'), τα υπόλοιπα τα πέτυχαν ο Θεοδώρου (20'), ο Μπουκλάς (50'), ο Πετράι (60', 70' και 75') και ο Βεζυργιανόπουλος (80'), για τον Ολυμπιακό σκόραρε ο Κατσαράκος (55').

Ο διαιτητής του αγώνα ο κ. Ταγκαλίδης (Αερετζής – Θιγκόγλου) σφύρξε την λήξη δέκα λεπτά νωρίτερα, στο 80' καθώς το παιχνίδι είχε χάσει το ενδιαφέρον του.

ΠΛΑΤΥ – ΡΟΔΟΧΩΡΙ 3-2: Συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος νίκησε στην έδρα του και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και εξακολουθεί να φλερτάρει με την τετράδα των πλεϊ οφ.

Πρωταγωνιστές του αγώνα δύο ποδοσφαιριστές, ένας από κάθε ομάδα που πέτυχαν και πέντε γκολ. Ο Καραντουλαμάς από την νικήτρια (σκόραρε στο 57', στο 75' και στο 85' και ο Μπρέγκου από το Ροδοχώρι (στο 70' έκανε το 1-1 και στο 90' μείωσε σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι στο 50' με τον Καρυπίδη.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νησελίτης – Γκόγκας).

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ 1-1: Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι του ΓΑΣ Κοπανού με την Θύελλα Σταυρού στην έδρα του πρώτου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ηλία με την Θύελλα Σταυρού να ισοφαρίζει στο 64' με τον Πέτγαζλη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Μπέκας – Γκόγκος Α.).

ΜΕΛΙΚΗ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 5-1: Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Φίλιππος Μελίκης πήρε την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, που είναι η πρώτη στην έδρα του και ανάσανε βαθμολογικά.

Η Κουλούρα προηγήθηκε στο σκορ στο 17' με τον Φίλιππο όμως να αντιδρά και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μελίκης ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε τον αντίπαλο της και κατάφερε να πάρει μια άνετη από πλευράς σκορ νίκη. Το άνοιξε ο Τερμιτζόγλου στο 17' με τον Φίλιππο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 19' με τον Λαζόπουλο. Τα τέσσερα τέρματα του δευτέρου ημιχρόνου για την νικήτρια πέτυχαν οι Μανωλόπουλος (63', 71' και 75') και Θυμιόπουλος (84').

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαδάκης (Παρασίου- Παζαρτζικλής).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 1-2: Κόντρα στην μορφή του αγώνα ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε εκτός έδρας 1-2 τον Άρη Παλαιοχωρίου πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη με τον Σάκη Παγγούρα στον πάγκο του. Ο μετέπειτα νικητής  προηγήθηκε μόλις στο 6' με γκολ του Κ. Παπαδόπουλου, με τον Άρη να ισοφαρίζει το σκορ στο 72' με τον Μουχτάρη.

Το τελικό 1-2 πέτυχε ο Μπουρδάνος στο 78'. Οι γηπεδουχοι είχαν δύο δοκάρια.

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 4-0: Αφού προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο με 1-0 (το γκολ ο νεοαποκτηθής Αργυρίου στο 20') η ΑΕ Χαρίεσσας νίκησε τελικά 4-0 την ΑΕ Ποντίων και σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο δεύτερο ημίχρονο για λογαριασμό της Χαρίεσσας σκόραραν οι Γραμματικός (65'), Λύτης (70') και Ντεμίρι (75').

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας (Χρυσάνης – Χαλατζιούκας).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 0-3: Ουσιαστικά το παιχνίδι κράτησε 20 λεπτά αφού σ' αυτό το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το δεύτερό τους τέρμα με τον Αργυρόπουλο (ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ) και δεδομένου ότι η γηπεδούχος σκοράρει με το σταγονόμετρο θεωρείτο πολύ δύσκολα να αντιδράσει και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Και πράγματι όχι μόνο δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα αλλά δέχθηκε και ένα τρίτο τέρμα στο 82' από τον Τριανταφυλλόπουλο για να διαμορφωθεί το 0-3.

Διαιτητής ο κ. Καραντώνης (Μπογιατζόγλου – Ζαχαριάδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής