breaking news Νέο

Λειτουργία και δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Βέροιας

Λειτουργία και δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Βέροιας

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας, με την ευκαιρία του εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα, τελέστηκε δοξολογία και ομιλία για το Μακεδονικό Αγώνα από τον κ. Πυρινό Δημήτριο, Δ/ντή 16ου Δ.Σ. Βέροιας .

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και σήμερα Πρόεδρος της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Ενώσεως κ. Σεργκέι Στεπάσιν, συνοδευόμενος από το Διευθυντή του Παραρτήματος Ελλάδος της Ενώσεως κ. Σίμο Παναγιωτίδη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ποπόφ, που φιλοξενούνταν αυτές τις ημέρες στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Σεργκέι Στεπάσιν και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στο Βλαχογιάννειο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, αλλά και στο Βυζαντινό Μουσείο Βεροίας. Ενώ στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε γεύμα προς τιμή του κ. Σεργκέι Στεπάσιν στο μητροπολιτικό μέγαρο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής