breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι

Γ' Εθνική : Τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι

Με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα και με σκορ 1-0- έληξε το ημαθιώτικο ντέρμπι της Γ' Εθνικής μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και της Νίκης Αγκαθιάς που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Το παιχνίδι, όπως συμβαίνει συνήθως στα περισσότερα ντέρμπι είχε δύναμη, πολλές προσωπικές μονομαχίες και λίγες σχετικά φάσεις στα καρέ των δύο αντιπάλων και αυτές, τουλάχιστον οι περισσότερες προέρχονταν από στημένα.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων είχε περισσότερο χρόνο στην κατοχή του την μπάλα και ήταν πιο επικίνδυνος στις επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή.

Από την δική της πλευρά η Νίκη Αγκαθιάς, προσπάθησε να διαφυλάξει τα νώτα της και σε κάποια από τις κόντρα επιθέσεις που επιχειρούσε αν της δινόταν η ευκαιρία να πετύχει και κάποιο γκολ και να πάρει την νίκη.

Βέβαια μετά το 70', χρονικό σημείο στο οποίο δέχθηκε το τέρμα και βρέθηκε πίσω στο σκορ, άλλαξε τακτική και βγήκε μπροστά σε μια προσπάθεια, να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, κάτι όμως που δεν το κατάφερε.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού όπως ήδη αναφέραμε σημειώθηκε στο 70' και το πέτυχε ο Παρσόπουλος ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αβραμόπουλου.

Προηγουμένως η γηπεδούχος ομάδα και μετέπειτα νικήτρια του αγώνα, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων είχε δύο επικίνδυνες επισκέψεις στα καρέ της αντιπάλου της δίχως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Συγκεκριμένα στο 35' ο Φουρτζίου εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την αντίπαλη εστία δίχως να μπορεί κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα και στο 54' με τον Βλάχο να βγάζει την σέντρα, τον Χατζόπουλο να πιάνει από καλή θέση, για γκολ την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Από την άλλη η Νίκη απείλησε την εστία των Τρικάλων στο 22' με εκτέλεση φάουλ του Τσιότρα με τον Αργυρόπουλο σε ετοιμότητα να προλαβαίνει τους αντιπάλους του και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 70' όπως ήδη αναφέραμε είχαμε το γκολ, που έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα ενώ στα τελευταία είκοσι λεπτά και μετά το γκολ της γηπεδούχο η Αγκαθιά απείλησε στο 72' με σουτ του Γουνόπουλου που μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος και στο 76' με προβολή του Ανδριόπουλου, ύστερα από σέντρα του Δραγάνη με τον Αργυρόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (77') ο Καπετάνος των Τρικάλων, που είχε μπει αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), με βοηθούς τον Δεμερτζή και τον Αρέστη από την Πέλλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πεϊκος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Φουρτζίου (90'+ Αναδολού), Ντό Σάντος (73' Καπετάνος), Παρσόπουλος (82' Πίκος), Λίτσι (90'+ Κιρκιλιανίδης).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Κίτσας (73' Ευθυμίου), Πανταζής, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Τσάτσος (73' Δραγάνης), Γουνόπουλος, Λαμπίρης, Καραγιάννης (46' Ανδριόπουλος), Μούδιος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής