breaking news Νέο

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Υψηλές χρεώσεις από τις Τράπεζες σε συναλλαγές με τους πελάτες τους"

Λάζαρος Τσαβδαρίδης:

«Την προηγούμενη Παρασκευή οι τράπεζες ανακοίνωσαν, μειώσεις σε παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους. Η ταχύτατη παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις νέες χρεώσεις που αυτές είχαν ανακοινώσει, έφερε αποτέλεσμα. Αυξήσεις που δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτές, ειδικά στην αυγή μίας νέας εποχής μετά και το νέο πλαίσιο οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης που ελάφρυνε τα βάρη των πολιτών, αναζωογόνησε την αγορά αλλά και το ίδιο το τραπεζικό σύστημα…»

Τα παραπάνω αναφέρει σε σχόλιό του ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, αναφορικά με πρόσφατη ερώτησή του (10 Οκτωβρίου) προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας τρόπους προστασίας των πελατών – καταναλωτών των τραπεζών από τις άδικες και αδικαιολόγητες αυτές χρεώσεις, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι «… η οριζόντια χρέωση για κάθε μη παραγωγική διαδικασία αλλοιώνει τον πραγματικό ρόλο των πιστωτικών ιδρυμάτων ως στήριγμα της πραγματικής οικονομίας…».

«Ελπιδοφόρο βήμα, εν αναμονή επιπρόσθετων, τολμηρών πρωτοβουλιών με στόχο τη διεύρυνση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μας…» σημειώνει πλέον ο βουλευτής Ημαθίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής