breaking news Νέο

Πρώτη νίκη του Φιλίππου Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Πρώτη νίκη του Φιλίππου Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πήρε την περασμένη Κυριακή ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας κερδίζοντας με 2-1 στην Καρίτσα Πιερίας την τοπική ομάδα.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας που προηγήθηκε στο σκορ με την σέντρα και πριν καλά - καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα στη συνέχεια χρειάστηκε τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Καρακούτση, που εκτος των άλλων απέκρουσε και πέναλτι στο 23’ για να διατηρήσει το 0-1, που όπως ήδη αναφέραμε είχε πετύχει με το καλημέρα και να παει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενη.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος έδωσε χώρο στην αντίπαλο του και στις κόντρα επιθεσεις δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες από τις οποίες αξιοποίησε μια στο 63’ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Και ενω στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να πετύχει και ένα τρίτο γκολ και να καθαρίσει το αποτέλεσμα δεν το έκανε και στο 85’ η γηπεδούχος ομαδα κατάφερε να μειώσει σε 1-2 δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Τελικά η ομάδα της Ημαθίας άντεξε στην πίεση που δέχθηκε στα τελευταία 9 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες της να πανηγυρίζουν την πρώτη φετινή τους νίκη.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Με τη σέντρα ο Κουμπουλας με ωραία πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή της γηπεδούχου τον Μπενίσκο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ.

Η ΑΕ Καρίτσας προσπαθεί να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε και στο 10’ ο Μαυρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή υποχρέωσε τον Καρακούτση να πραγματοποιήσει την πρώτη εντυπωσιακή του απόκρουση στο παιχνίδι.

Στο 23’ η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει πέναλτι όταν η μπαλα βρίσκει το χέρι του Μπενίσκου μέσα στην περιοχή της ομάδας του όμως και πάλι ο Καρακούτσης θα πει όχι αποκρούοντας το πλασέ του Κιρτζίκου που ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Στο 28’ και στο 31’ η ΑΕ Καρίτσας θα έχει δυο ακόμη ευκαιρίες να φθάσει στην ισοφάριση και τις δύο με τον Μαυρίδη δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Στην επαναληψη η ομάδα της Αλεξάνδρειας θα βρει απαντήσεις στην πίεση της αντιπάλου της κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστια του Καρακούτση και σε μία από τις επικίνδυες αντεπιθέσεις της στο 63’ θα κάνει το 0-2 με μακρινό σουτ του Κουμπουλά που αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 74’ η Καρίτσα θα έχει δοκάρι με τον Μαυρίδη και στο 85’ ο Μασούρης θα μειώσει σε 1-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας διακρίθηκαν οι Αβραμόπουλος, Κουμπουλάς, Μυλωνάς και Αργυρίου, καλύτεροι από την γηπεδούχο ομάδα ηταν οι Μαυρίδης, Κιρτέζος και Τασίδης.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπαλάσας (Ανδρέου - Κωνσταντίν).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Φελεγκερίδης, Δαλαμήτσας, Μήτρακας, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τρωϊδης, Μαυριδης, Μπέης (75’ Λυκούργος), Κυπαρίσης (70’ Αντωνόπουλος), Κιρτέζος, Κωστόπουλος (70’ Μασούρης).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Κουμπουλάς (80’ Πιπιλιάρης), Δημητρόπουλος, Μπενίσκος, Καραότζογλου (89’ Τριανταφυλλόπουλος), Μυλωνάς (87’ Δαδάκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής