breaking news Νέο

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Η ΑΕ Σχοινά και η ΑΕ Καψόχωρας μετά το κακό ξεκίνημα ανέβασαν στροφές στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να πιάσουν κορυφή στον Α' όμιλο, όπως συνέβη και στον Β' όμιλο της Νάουσας με τον Άχθο Αρούρη και τον Α.Ο. Μαρίνας.

Βέβαια από κοντά ακολουθούν ο Ατρόμητος Διαβατού, το Καμποχώρι, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και ο Εθνικός Ραχιάς που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και κάπου φάνηκε να ξεφουσκώνει.

Από τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας νίκες της Α.Ε. Σχοινά και της Α.Ε. Καψόχωρας επί της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας (0-1) και της Δόξας Κυψέλης (2-3) καθώς και η νίκη του Καμποχωρίου επί της Ακαδημίας Τρικάλων στον Α' όμιλο.

Στον Β' όμιλο επίσης είχαμε νίκη του Άχθος Αρούρη με 5-1 επί του Άτλα Ζερβοχωρίου που τον κράτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπως και τις εκτός έδρας νίκες του Α.Ο. Μαρίνας με 4-0 στο γήπεδο της Ραχιάς επί της τοπικής ομάδας και των Λευκαδίων, επίσης εκτός έδρας με 2-1 επί της Πατρίδας.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα εννέα παιχνίδια της Β' κατηγορίας που διεξήχθηκαν στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΣΧΟΙΝΑΣ 0-1: Με ένα γκολ του Πιτσάβα, που σημειώθηκε στο 15ο λεπτό η ΑΕ Σχοινά νίκησε εκτός έδρας την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α' ομίλου. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Αργυρίου – Μπατσίλας).

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2-0: Με δύο γκολ του Νικολόπουλου, ένα σε κάθε ημίχρονο το Καμποχώρι νίκησε στο γήπεδό του την Ακαδημία Τρικάλων με 2-0 και την έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ασβεστάρας – Σουκιούρογλου).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΛΟΥΤΡΟΣ 2-2: Παρότι βρέθηκε να προηγείται στο σκορ στο 30' με δύο τέρματα διαφορά (σκόραραν ο Αρβανιτίδης στο 17' και ο Δημητριάδης στο 30', ο Ατρόμητος Διαβατού δεν κατάφερε να διατηρήσει την νίκη του και να πάρει τους τρεις βαθμούς, παραχωρώντας ισοπαλία (2-2) στον Ολυμπιακό Λουτρού για λογαριασμό του οποίου σκόραρε ο Αναστασόπουλος στο 42' και στο 45'.

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 0-0: Μέτριο μέχρι κακό παιχνίδι στο γήπεδο του Λιανοβεργίου μεταξύ της τοπικής Δόξας και του ΠΑΟ Παλατιτσίων με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες δίχως τέρματα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Μαργαρίτης – Πέτρου).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ- ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 5-1: Άνετη και καθαρή νίκη του Άχθου Αρούρη στην έδρα του επί του Άτλα Ζερβοχωρίου με 5-1 που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Κασνακίδης 7' (αυτογκόλ), Πύρκας (22' και 44'), Τσέος (70'), Τσιρέλας (80'), ενώ για λογαριασμό του Ζερβοχωρίου σκόραρε ο Κυριακίδης στο 83'.

Διαιτητής ο κ. Παρασίου (Κωστογλίδης – Μπακάλης).

ΡΑΧΙΑ – ΜΑΡΙΝΑ 0-4: Εύκολο πέρασμα από την έδρα του Εθνικού Ραχιάς του Α.Ο. Μαρίνας με 0-4. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν δύο ο Παπαδής (16' και 44') και από ένα οι Μισαηλίδης (30') και Μπόφτσης (70').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Χριστοδούλου – Μπογιατζόγλου).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ 1-2: Πιο αποτελεσματικά τα Λευκάδια νίκησαν στο γήπεδο της Πατρίδας με 2-1 την τοπική ομάδα και πήραν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα γκολ: 30' Τουγκελίδης 0-1, 45' Τσαγκαλίδης 1-1, 80' Αμανατίδης 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χαλατζούκας, Χαραλαμπίδης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΟΞΑ Ν. 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 70' ο Παπαδόπουλος ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε στο γήπεδό του την Δόξα Νάουσας και έκανε 6 βαθμούς την συγκομιδή του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Βαλκάνος – Κιρμανίδης)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής