breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους μοίρασαν οι δύο προπονητές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Δημήτρης Καλύκας, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με το Αιγάλεω, κάτι βέβαια που σημαίνει ότι έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή τους, ή τουλάχιστον από την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Το παιχνίδι βέβαια είχε νικητή και ηττημένο και ήταν φυσικό η διάθεση να μην ήταν η ίδια στις δύο πλευρές. Στην ΒΕΡΟΙΑ επικρατούσε ευδαιμονία, ενώ στην πλευρά του Αιγάλεω προβληματισμός για το αρνητικό αποτέλεσμα, παρά την καλή, όπως οι ίδιοι υποστήριζαν, εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους.

Βέβαια η αγωνία και η ένταση του αγώνα στα πρόσωπα του προπονητή της γηπεδούχου Σάκη Θεοδοσιάδη και του συναδέλφου του του Αιγάλεω, παρέμεναν αποτυπωμένα καθώς μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού το αποτέλεσμα ήταν ρευστό, αφού το τρίτο γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ που της έδινε αέρα δύο τερμάτων σημειώθηκε με την συμπλήρωση των 90 λεπτών.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις δηλώσεις των δύο προπονητών είναι πως για καμία ομάδα που συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και για να πάρεις το αποτέλεσμα από οποιαδήποτε από τους 13 αντιπάλους θα πρέπει να ματώσεις.

Στο πρωτάθλημα της Football League συμμετέχουν ομάδες, από τις οποίες οι περισσότερες κουβαλάνε βαριά φανέλα και έχουν υψηλούς στόχους που φθάνουν μέχρι και την Super League 1 και συνεπώς τα περισσότερα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Όπως ντέρμπι ήταν και το προχθεσινό ΒΕΡΟΙΑ – Αιγάλεω, ντέρμπι είναι και αυτό που έρχεται με τα Τρίκαλα και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Να δούμε όμως τι είπαν στη συνέντευξη τύπου οι δύο προπονητές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Δημήτρης Καλύκας του Αιγάλεω (αντικατέστησε στην συνέντευξη τύπου τον Λουκά Καραδήμο).

 

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Είχαμε το μέταλλo του νικητή».

«Ήταν μια δίκαιη νίκη που την πήραμε μέσα από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και γι' αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε καλό πρώτο ημίχρονο. Βέβαια σ' αυτό το διάστημα, στο πρώτο μέρος παρότι προηγηθήκαμε στο σκορ από νωρίς ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας δεν κατάφεραν στο διάστημα που απέμενε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να αλλάξουν τα δεδομένα και να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Για μένα όμως μετράει η αντίδραση που βγάλαμε μετά το γκολ της ισοφάρισης και το καθαρό μυαλό που διατηρήσαμε, έστω κι αν δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να πάμε με προβάδισμα στο σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, κάτι που νομίζω ότι το δικαιούμασταν, αφού πέρα από κάποια ατομικά και αβίαστα λάθη είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Είχαμε το μέταλλο του νικητή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αντιδράσαμε σωστά, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο που μας έδωσαν τους τρεις βαθμούς.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε, για να έχουμε και την σωστή αντίδραση ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολο με καλούς αντιπάλους κάτι που το δείχνει η μικρή βαθμολογική διαφορά των περισσότερων ομάδων. Αυτό, που κατά την άποψή μου, θα παίξει ρόλο στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος, είναι το πως θα διαχειριστεί η κάθε ομάδα τις αγωνιστικές κρίσης και όχι ίσως μόνο που θα αντιμετωπίσει. Πόσο προσγειωμένη θα είναι στην πραγματικότητα. Εμείς κρατάμε το κεφάλι χαμηλά και κοιτάμε το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Σάκης Θεοδοσιάδης υποστήριξε ότι με τη δουλειά θα υπάρξει βελτίωση ατομική και συνολική στην ομάδα και οι παίκτες του θα βγάλουν περισσότερα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Όσοι παρακολουθούν τις προπονήσεις έχουν αντιληφθεί την διαφορά που υπάρχει στην εικόνα της ομάδας με το κυριακάτικο παιχνίδι. Στις προπονήσεις η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλύτερη και αυτό οφείλεται στο άγχος που δημιουργείται στους αγώνες. Και αυτό που προσπαθούμε μέσα από τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές είναι να μετατρέψουμε την πίεση που έτσι κι αλλιώς δημιουργείται, για την κατάκτηση των βαθμών σε δημιουργικό άγχος».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΥΚΑΣ: «Μας εκνεύρισε το πέναλτι»

«Το 3-1 δεν αντικατοπτρίζει κατά την άποψή μου την εικόνα του αγώνα και δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο σκορ. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι κρίθηκε σε μια αμφισβητούμενη φάση. Στο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής και για το οποίο είναι αλήθεια ότι δεν έχω προσωπική άποψη, όμως όλοι με μετέφεραν ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Όμως υπήρξε, δεν υπήρξε παράβαση πλέον δεν έχει μεγάλη σημασία, αφού ήδη το σκορ καταγράφηκε. Αυτό που για μας έχει αξία είναι η καλή εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μας στο παιχνίδι και για αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πριν το πέναλτι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εκεί που είχαμε κάνει κάποιες ευκαιρίες τελικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, από μία όπως ήδη ανέφερα αμφισβητούμενη φάση. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε όπως ήταν φυσικό τους παίκτες μας και στο 90' και ύστερα από ένα προσωπικό λάθος δεχθήκαμε ένα ακόμη τέρμα και έτσι διαμορφώθηκε το 3-1».


Καλύκας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής