breaking news Νέο

Στην παρουσίαση του «Δικτύου Πόλεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου» έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Νάουσας Ν.Καρανικόλας

  • Στην παρουσίαση του «Δικτύου Πόλεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου» έδωσε το «παρών»  ο Δήμαρχος Νάουσας Ν.Καρανικόλας
  • Στην παρουσίαση του «Δικτύου Πόλεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου» έδωσε το «παρών»  ο Δήμαρχος Νάουσας Ν.Καρανικόλας

Στην παρουσίαση του «Δικτύου  Πόλεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου», παραβρέθηκε, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Νάουσας, κ. Νικόλας Καρανικόλας.

Η παρουσίαση του Δικτύου Πόλεων έγινε παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, των Περιφερειαρχών Κεντρικής Μακεδονίας κ.  Απόστολου Τζιτζικώστα και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου και του «οικοδεσπότη» Δήμαρχου Αμφίπολης κ. Στέργιου Φραστανλή, καθώς η Αμφίπολη αποτελεί την έδρα του Δικτύου.

Στην παρουσίαση, η οποία έγινε για συμβολικούς λόγους  στην οικία που γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην Πρώτη Σερρών, συμμετείχαν συνολικά 17 Δήμαρχοι  των μακεδονικών  πόλεων, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο Δίκτυο και έχουν σχέση με την διαδρομή στην Ιστορία του μεγάλου Μακεδόνα στρατηλάτη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας (Πέμπτη 31-10-2019), παρουσιάστηκε από την Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Δικτύου κ. Μαρία Πάππα, η δράση του και στη συνέχεια ψηφίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Νάουσας στο Δίκτυο Πόλεων Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην Πρώτη Σερρών, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν διεξοδικά από την κ. Πάππα και τους υπεύθυνους του Δικτύου για τους στόχους αυτής της σύμπραξης των μακεδονικών πόλεων, οι οποίες, θα προχωρήσουν σε σημαντικές  συνέργειες που αφορούν στην προώθηση, προβολή, ανάδειξη και ανάπτυξη περιοχών της μακεδονικής γης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, μέσω εφαρμογής συγκεκριμένου προωθητικού σχεδίου που αφορά στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, της εκπαίδευσης, του αθλητισμού κ.ά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής