breaking news Νέο

Με αμφισβητούμενο πέναλτι έχασαν τα Τρίκαλα

Με αμφισβητούμενο πέναλτι έχασαν τα Τρίκαλα

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνώρισε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων χάνοντας στο γήπεδό του από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με ένα γκολ που δέχθηκε από πέναλτι τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.

Οι θεσσαλονικείς με τις περισσότερες από τις δώδεκα μεταγραφές που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες στο αρχικό σχήμα τους παρουσίασαν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο και ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος από τους γηπεδούχους που πάντως είχαν την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Συμπεθέρη να σουτάρει από καλή θέση για γκολ ελάχιστα άουτ.

Ο Ηρακλής που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 32' με ατομική ενέργεια του Ρόβα και αφού προηγουμένως είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με τους  Δραγάνη στο 15' και Σαβελίδη στο 17' τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσει.

Στο 32' όμως ο Ρόβας με ωραία ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Ρίζο έκανε το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα Τρίκαλα κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 48' ο Κίτσας έκλεψε την μπάλα και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Γιούδα με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι που αξιοποίησε ο παίκτης που το κέρδισε (Κίτσας) ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ της ισοφάρισης φάνηκε να επηρεάζει τους φιλοξενούμενους που έχασαν τη ζωντάνια τους με αποτέλεσμα να αναλωθούν σε ενέργειες μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ισόπαλο 1-1 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο 86', ο Παναγιωτούδης επιχείρησε σουτ με την μπάλα να βρίσκει – σύμφωνα με τον διαιτητή – το χέρι του Λογδάρη. Ο κ. Σιδέρης υπέδειξε πέναλτι με τους παίκτες και τον πάγκο των Τρικάλων να διαμαρτύρονται έντονα γι' αυτήν την απόφαση του διαιτητή.

Τελικά το πέναλτι εκτελέσθηκε από τον Παναγιωτούδη που νίκησε τον Ρίζο και έκανε το 1-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων διακρίθηκαν οι Συμπεθέρης, Κίτσας και Κιρκιλιανίδης, ενώ καλύτερος από τον Ηρακλή ήταν οι Παναγιωτούδης, Ρόβας και Ιωαννίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδερίδης.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λόγδαρης, Τσουλχαϊ, Πετκάκης, Ταταρίδης (46' Ζαχαριουδάκης), Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος (87' Μηνούδης), Κουκουράκης (73' Βλάχος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούρδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (67' Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (31' Μούδιος), Παναγιωτίδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαβελίδης (90' Κριτσιάνης), Δραγάκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής