breaking news Νέο

Άνετη και καθαρή νίκη της Νάουσας με 3-0 επί του Πιερικού

Άνετη και καθαρή νίκη της Νάουσας με 3-0 επί του Πιερικού

Έχοντας κορυφαίο παίκτη της των σκορερ των δυο τερμάτων Κώστα Κωτσόπουλο η Νάουσα κέρδισε στην έδρα της τον Πιερικό με 3-0 και πήρε τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η γηπεδούχος ομάδα με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο που ήταν μοοιρασμένο  ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και η νίκη της θεωρείται απολυτα δίκαιη.

Κορυφαίος του αγώνα όπως ήδη αναφέραμε ήταν ο 20χρονος Κώστας Κωτσόπουλος και τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Τζημογιάννης, ο Τούφας και ο Τόσιος.

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 8’ με τον Κωτσόπουλο που δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος μπλόκαρε το πλασέ του νεαρού επιθετικού της Νάουσας.

Στο 20’ η Νάουσα έχει την δεύτερη της ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ με τον Ντινόπουλο που απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως την τελευταία στιγμή μπερδεύτηκε και δεν κατάφερε να βρει εστία.

Η σειρά του Πιερικού να απειλήσει την εστία του Γρηγοριάδη με τον Κραγιόπουλο που σούταρε από καλή θέση στα πλαϊνά δίχτυα.

Στο 26’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του προωθημένου Τζημογιάννη ύστερα από σέντρα του Ντινόπουλου ενω στο 44’ ο Κωτσόπουλος απέφυγε ολόκληρη την άμυνα των φιλοξενουμένων το πλασέ που επιχείρησε όμως έγλυψε το κάθετο δοκάρι και έφυγε αουτ.

Στην επανάληψη η Νάουσα ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της και αφου άγγιξε το 2-0 με τον Κωτσόπουλο που απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή του τέρματος του Πιερικού από τον Κανταρτζή στο 64’ ζευγάρωσε τα τέρματά της με τον Κωτσόπουλο που ύστερα από εκτέλεσε κόρνερ του Κιζυρίδη σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με εντυπωσιακή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Νάουσα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και για άλλα τέρματα και στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κωτσόπουλου που πήρε την μπάλα από ελεύθερο του τερματοφύλακα Γρηγοριάδη στο κέντρο περίπου του γηπέδου και αφου απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπατολίκα υπογράφοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη της ομάδας του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μιχούλιας (Παπαδόπουλος - Μιχτατίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας (68’ Χατζόπουλος), Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος (65’ Μτσεντλεσβίλι), Κυζιρίδης (78’ Νίκου), Κωτσόπουλος, Τόσιος (60’ Μουρίκι), Περηφανόπουλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Κανταρτζής, Τερζής, Κιριλίδης (64’ Κατσιαμάκας), Κοκονόζι (46’ Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος (60’ Καρτσαμπάς), Γκουντρομπής, Κτιστόπουλος, Σαμανίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής