breaking news Νέο

Τέλος η φορολοταρία, έρχεται η σπιτολοταρία!

Τέλος η φορολοταρία, έρχεται η σπιτολοταρία!

Τέλος η φορολοταρία των 1.000 ευρώ, που ξέραμε μέχρι τώρα. Από τη νέα χρόνια - σύμφωνα με το νέο σχέδιο της κυβέρνησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής - θα κερδίζουμε σπίτια, μεζονέτες και πολυτελείς βίλες! 

Δεδομένου ότι η φορολοταρία των 1.000 ευρώ της ΑΑΔΕ που ξεκίνησε ως κίνητρο για τη χρήση πλαστικού χρήματος, δεν είχε ιδιαίτερα θεαματικά αποτελέσματα, η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να δώσει περισσότερα κίνητρα για να πείσει τους πολίτες να «κινούνται» περισσότερο με πλαστικό χρήμα, μετά και την αύξηση του ορίου από 10% στο 30% από το 2020, «έριξε» στο τραπέζι την δελεαστική πρόταση να κληρώνει σπίτια που έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δημοσίου από κατασχέσεις.

 

Η φορολοταρία βέβαια μέχρι τώρα γινόταν με βάση τις συναλλαγές με πιστωτική κάρτα των πολιτών κάθε μήνα, όπου ανάλογα με τον αριθμό των συναλλαγών έβγαινε και ο αριθμός των λαχνών για κάθε φορολογούμενο. Τώρα με ποιά κριτήρια κάποιος θα κερδίζει μεζονέτα και κάποιος άλλος γκαρσονιέρα, δεν το γνωρίζουμε.  Πάντως το νέο σχέδιο της κυβέρνησης, που μεριμνά για το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του Έλληνα, κατά πάσα πιθανότητα από τον νέο χρόνο θα γίνει πράξη.

 

Κι έτσι και σου ....σκάσει στα χέρια η βίλα κανενός ξεπεσμένου σελέμπριτι, άντε να τη συντηρήσεις, άσε που μπορεί να πάθεις και το σύνδρομο του αιφνίδιου πλουτισμού!

Μη σου ....λάχει τέτοιος κλήρος!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής