breaking news Νέο

Γ΄Εθνική : Σημαντική νίκη των Τρικάλων

Γ΄Εθνική : Σημαντική νίκη των Τρικάλων

Μια ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στην Μεσοποταμία κερδίζοντας την τοπική Αστραπή με 3-0 και ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται πλέον η Νίκη Αγκαθιάς που έκανε το ρεπό της.

Η ομάδα της Ημαθίας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και η νίκη της αυτή σίγουρα θα της δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της.

Τα Τρίκαλα μπήκαν στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδιάσουν την αντίπαλό τους και τα κατάφεραν αφού προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Κράσιου. Ο Αβραμόπουλος εκτέλεσε επικίνδυνα ένα φάουλ με τον Χότζα να προσπαθεί να απομακρύνει από την περιοχή της ομάδας του με το κεφάλι, η μπάλα όμως να βρίσκει στη συνέχεια τον ώμο του Κράσιου και να καταλήγει στο βάθος της εστίας της ομάδας τους.

Με ένα γκολ σε βάρος της ομάδας τους οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσικό βγήκαν μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως και η δεύτερη καλή στιγμή ανήκει στην ημαθιώτικη ομάδα, όμως το σουτ του Ντο Σάντος αυτή τη φορά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αστραπής Μεϊμαρίδης.

Η γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει και στο επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να πιέζει, όμως το μόνο που θα καταφέρει είναι να κερδίσει ένα φάουλ σε επικίνδυνη θέση στο 40' το οποίο εκτέλεσε ο Στασινόπουλος και μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος, ενώ στο 30' ζήτησε πέναλτι, δίχως όμως να πείσει τον διαιτητή ο οποίος έδειξε παίζετε.

Από την δική τους πλευρά τα Τρίκαλα παίζοντας έξυπνα είχαν την ευκαιρία στο 38' να κάνουν δύο τα τέρματα τους όμως το σουτ του Σωτηράκη απέκρουσε εντυπωσιακά την τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο  Μεϊμαρίδης.

Η ίδια εικόνα στον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Η γηπεδούχος Αστραπή είχε την υπεροχή όμως όλες οι αντεπιθέσεις της ομάδας των Τρικάλων μυρίζουν γκολ. Έτσι σε μια από αυτές στο 70' ο Ντο Σάντος κερδίζει πέναλτι (ανατροπή) και ο Αβραμόπουλος που αναλαμβάνει την εκτέλεσή του με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 0-2.

Παρά την πίεση που ασκεί η γηπεδούχος ομάδα δεν καταφέρνει να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παρσόπουλος με κοντινό σουτ διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Δίχως λάθη η διαιτησία του κ. Σπυριάδη και σωστές υποδείξεις την βοηθών του Μπαλιάκα και Βογδόπουλου και οι τρεις από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ: Μεϊμαρίδης, Κράτσιος Αρ., Παλαιοδήμος (75' Καραμανίδης), Νικολάου, Λουδουβάρης (68' Παπαχρήστου), Κρομλίδης (62' Ψωμιάδης), Χότζα, Στασινόπουλος, Σαββόπουλος (80' Γάκιας), Ταρέλι, Κοκοβίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πεϊκος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος (87' Ελευθεριάδης), Ντο Σάντος (90' Καπετάνος), Πίκος (62' Μπαντής), Λίτσι (83' Παρσόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής