breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα εώς και 26 Νοεμβρίου 2019

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα εώς και 26 Νοεμβρίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων :

 

Σήμερα, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βρυσακίου επί τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

 

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου το πρωί θα παραστεί στην ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου στη Λήμνο.

 

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το πρωί θα παραστεί στην ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στη Λαμία. 

 

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιού Προδρόμου.

 

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης.

 

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου στην Πάτρα, όπου η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει για να συνεορτάσει με τον Απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο. 

 

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

 

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα θα παραστεί στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου θα παρουσιαστεί ο Αφιερωματικός Τόμος με την ευκαιρία του εορτασμού του Χρυσού Ιωβηλαίου (50 χρόνια) Ιερωσύνης και του Αργυρού Ιωβηλαίου (25 χρόνια) Αρχιερωσύνης του Σεβασμιωτάτου.

 

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση της 1ηςΜεραρχίας Πεζικού Βεροίας για τον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας.

 

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην1ηΜεραρχία Πεζικού στη Βέροια και θα τελέσει Δοξολογία.

 

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άμμο επί τη εορτή του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία. 

 

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην δεύτερη Σύναξη Κατηχητών και Κυκλαρχών στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

 

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το πρωί θα παραστεί στην ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στο Αίγιο. 

 

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει και θα κηρύξει το θείο λόγο στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Ανδρέου στην Πάτρα ενώπιον της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

 

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, επί τη εορτή της Πολιούχου της πόλεως Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου. 

 

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου το πρωί θα προεξάρχει και θα κηρύξει το θείο λόγο στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης επί τη εορτή της Πολιούχου της πόλεως Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου. 

 

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Στυλιανού Παφλαγόνος προστάτου του ομίλου «προστασίας απόρου παιδιού» Βεροίας.

 

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής