breaking news Νέο

Δ/νση Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας Δ.Βέροιας : Οδηγίες σωστής διαχείρισης των πλαστικών κάδων απορριμμάτων

Δ/νση Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας Δ.Βέροιας : Οδηγίες σωστής διαχείρισης των πλαστικών κάδων απορριμμάτων

Περισσότεροι από 2000 κάδοι πλύθηκαν από την υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου και παραδόθηκαν καθαροί προς χρήση στους συμπολίτες μας. Η πρώτη φάση πλύσης των κάδων πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βέροιας και στους κεντρικούς δρόμους των Τοπικών Κοινοτήτων από τις 8/8/2019 έως τις 22/10/2019.

Από τις 04/11/2019 ξεκίνησε η δεύτερη φάση πλύσης των κάδων που βρίσκονται στις τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Η καθαριότητα των κάδων στοχεύει στην προστασία της δημόσια υγείας και στην αποφυγή δημιουργίας οσμών. Για να διατηρηθούν καθαροί οι κάδοι είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων μας.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί ώστε τα απορρίμματα να διατίθενται μόνο σε καλά κλεισμένους σάκους και ποτέ χύμα. Επίσης, τα απορρίμματα πριν διατεθούν θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από υγρά πχ υπολείμματα φαγητού που δεν έχουν στραγγιστεί, συσκευασίες φύλαξης υγρών από τις οποίες δεν έχει αφαιρεθεί το περιεχόμενο τους, κλπ.

Κλαδιά δέντρων, χόρτα από κούρεμα κήπων, ογκώδη αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές, μπάζα δε διατίθενται στους κάδους και η συλλογή τους πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία καθαριότητας στα τηλέφωνα 2331350634, 2331350595.

Ας μη ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

 

Ο Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής