breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με αυτήν, τα Τρίκαλα, η ΒΕΡΟΙΑ δεν κατάφερε να πάρει κάτι και επέστρεψε στην έδρα της με άδεια χέρια. Και όταν είσαι καλύτερος σε έναν αγώνα, όπως με έμφαση επισήμαναν ο προπονητής της Σάκης Θεοδοσιάδης και ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών στην συνέντευξη τύπου, ο Γιάννης Πασάς και δεν καταφέρνεις να πάρεις κάτι και αυτό επαναλαμβάνεται, σίγουρα κάτι φταίει και οφείλεις να ψάξεις να το βρεις, για να το διορθώσεις.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στο προχθεσινό παιχνίδι στα Τρίκαλα με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, βοήθησε και η διαιτησία και κυρίως ο δεύτερος βοηθός, ο κ. Τυριακίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, για να διαμορφωθεί ένα αποτέλεσμα που ήταν κόντρα στην γενική εικόνα του αγώνα.

Όμως για να δούμε την αλήθεια κατάματα, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως αν η ΒΕΡΟΙΑ ήταν πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της, όπως εξελίχθηκε, έστω και με ένα γκολ δώρο της διαιτησίας στον αντίπαλο και μάλιστα στο ξεκίνημα του αγώνα δεν θα γύριζε με άδειες αποσκευές στην βάση της.

Από τη ΒΕΡΟΙΑ, τόσο στην Καβάλα, όσο και προχθές στα Τρίκαλα έλειπει αυτό που της περίσσευε την περσινή χρονιά, αυτό που πρέπει να διαθέτει κάθε ομάδα που βάζει υψηλούς στόχους: Η ουσία, η δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη περιοχή, το γκολ.

Η κατοχή της μπάλας, η εδαφική υπεροχή και οι εντυπώσεις, μετράνε όταν συνοδεύονται και από την ουσία, από την νίκη και η ΒΕΡΟΙΑ τόσο στην Καβάλα, όσο και στα Τρίκαλα γνώρισε την ήττα και συνεπώς όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου, για την καλή εικόνα που έβγαλε η ομάδα αφήνουν υποσχέσεις για την επόμενη ημέρα μόνο εφόσον στα επόμενα παιχνίδια συνοδευτούν και από την ουσία, από την νίκη.

 

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Είμασταν κυρίαρχοι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού»

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης στάθηκε κυρίως στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στην εικόνα του αγώνα που όπως υποστήριξε είχε πρωταγωνίστρια την ομάδα του, δίχως όμως αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, για την προσπάθεια που κάνανε είπε συγκεκριμένα και συνέχισε. Βέβαια αυτή η προσπάθεια δεν έφερε το αποτέλεσμα που θέλαμε και χρειαζόμασταν.

Αυτό όμως μας γιγαντώνει ακόμη περισσότερο.

Είχαμε πειθαρχία και στοιβαρότητα στο παιχνίδι μας και είμασταν κυρίαρχοι και στα δύο ημίχρονα παρότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Όταν βρίσκεσαι από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και βρίσκεις την δύναμη να αντιδράσεις τόσο καλά όσο σήμερα (το περασμένο Σάββατο) εμείς και καταφέρνεις να κυριαρχήσεις στον αγωνιστικό χώρο, τότε αυτό κάτι σημαίνει.

Ακόμη και μετά το 2-0 δεν το βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Η εμφάνιση που κάναμε μας δίνει αυτοπεποίθηση και στα παιχνίδια που έρχονται θα πρέπει να πάψουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για την επίτευξη του στόχου μας».

 

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «Είμασταν συγκεντρωμένοι και το δείξαμε με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε»

«Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το δείξαμε με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο βέβαια δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο και η ΒΕΡΟΙΑ που αντέδρασε γρήγορα στο γκολ που δέχθηκε πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μας πήρε αρκετή ώρα για να ισορροπήσουμε, γιατί και εμείς είμαστε ομάδα κατοχής.

Στην επανάληψη βρήκαμε χώρους και πετύχαμε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά στο τέλος μπήκαμε σε καθεστώς πίεσης, αφού μας δημιούργησε άγχος το γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ, γιατί και εμείς πολλές φορές αδικούμε τον εαυτό μας. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας για να μην πάθουμε, ότι και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Και τα καταφέραμε.

Καλή  ομάδα η ΒΕΡΟΙΑ, δεν απογοητεύεται και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην σημερινή νίκη μας».


Αμανατίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής