breaking news Νέο

Λ.Τσαβδαρίδης σε Θ.Φωτίου: "Λίγη ντροπή δεν βλάπτει να μιλάτε για «πραξικοπήματα» την ώρα που στηρίζετε τους μπαχαλάκηδες!"

Λ.Τσαβδαρίδης σε Θ.Φωτίου:

Την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τον πολιτικό λόγο που αρθρώνει και τις πολιτικές πρακτικές που υιοθετεί, είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην χθεσινή του τοποθέτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής σε σχέδιο νόμου του οποίου είναι εισηγητής.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε νομοσχέδιο που φέρνει η Κυβέρνηση της ΝΔ είναι αποφασισμένος να αρνείται, να αντιτίθεται, να κάνει μάχες οπισθοφυλακής, να διαστρεβλώνει, να θολώνει, να συκοφαντεί. Χωρίς επιχείρημα. «Γιατί έτσι»!

Η κυρία Φωτίου μάλιστα, κατά την προσφιλή τακτική ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη Βουλή, αναφερόμενη στη ρύθμιση για το ΚΕΘΕΑ «για ένα απονομιμοποιημένο συμβούλιο» καθώς και «για πραξικοπήματα με διαβατήριο το 40% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός», που προκαλούν δήθεν «την κυνική γραμμή της συκοφαντίας, της λασπολογίας, της σκανδαλολογίας, της λάσπης.»

Ακούστε κυρία Φωτίου:
Το γεγονός ότι η πραγματικότητα απέχει από τη θεωρία ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει η πραγματικότητα. Δεν γεννήθηκε αυτός ο κόσμος για να χωράει στις θεωρίες σας, ούτε για να ανέχεται τις ιδεοληψίες σας.

Και κάτι ακόμη. Το να κατηγορεί για απονομιμοποίηση η κα. Φωτίου που μόλις χθες «υπερήφανα» ταυτίστηκε με τους μπαχαλάκηδες στην ΑΣΟΕΕ, πάει πολύ.

Ποιους πήγατε να υπερασπιστείτε στην ΑΣΟΕΕ κυρία Φωτίου; Τους νόμιμους; Ή αυτούς που μετέτρεψαν το πανεπιστήμιο σε κέντρο ανομίας, αυτούς που η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας βάζει στο περιθώριο; Λίγη αιδώς δεν βλάπτει!»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής