breaking news Νέο

Για την 5η στη σειρά «καθαρή» νίκη απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης

Για την 5η στη σειρά «καθαρή» νίκη απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας έχει βάλλει στην τελική ευθεία την προετοιμασία του Φιλίππου για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Πήγασο Πολίχνης (“Δ. Βικέλας”, 6μ.μ.), όπου οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα. Κι όχι μόνο με νίκη, αλλά και με επιδίωξη να μην δοθεί κανένα σετ στον αντίπαλο!

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Φυτιώτης στην καταγωγή προπονητής του Φιλίππου Σωκράτης Τζιουμάκας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να υπολογίζει σ’ όλους τους παίκτες του.

Κι αυτό γιατί τόσο ο Στέλιος Τζιουμάκας όσο και ο Θάνος Ντίνας βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του, μιας και αμφότεροι οι παίκτες είχαν προφυλαχθεί στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι με το Πανόραμα εκτός έδρας, λόγω ενοχλήσεων που είχαν. Στα συν ακόμα το ότι παρουσιάζεται απόλυτα έτοιμος πλεον και ο Βασίλης Καρασαρλίδης. Ο τελευταίος, αν και συμμετείχε στις αποστολές της ομάδας στα ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, δεν είχε αγωνισθεί, οπότε τώρα δείχνει έτοιμος από κάθε πλευρά για να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

 

Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης για τους παίκτες την Παρασκευή το βράδυ

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες του Φιλίππου μετά το πέρας και της τελευταίας αυριανής προπόνησης θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Βέροιας, όπου ολοι μαζί το Σάββατο θα μεταβούν στο “Δημήτριος Βικέλας” για να τεθούν απέναντι στον αντίπαλο τους από την Πολίχνη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον βόρειο όμιλο.

 

Και 2ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Βέροια αρχές Ιανουαρίου

Τέλος, οι ιθύνοντες της ομάδας του Φιλίππου - σύμφωνα με πληροφορίες - σκοπεύουν να διοργανώσουν στις αρχές του νέου χρόνου (2020) ένα διεθνές τουρνουά στην πόλη της Βέροιας, μετά από αυτό που πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Σεπτεμβρίου (στο οποίο θυμίζουμε πήραν μέρος ο “Οικοδεσπότης” Φίλιππος, ο ΠΑΟΚ, η Marek Unionivkoni Dupnitsa από την Βουλγαρία και η Ελπίδα Αμπελοκήπων, με τον “Δικέφαλο” του βορρά να στέφεται νικητής).

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής