breaking news Νέο

Διασκέδαση με τσίπουρο, φαγητό και χορό από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Διασκέδαση με τσίπουρο, φαγητό και χορό από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, διοργανώνει για 6η χρονιά μια βραδιά αφιερωμένη στο τσίπουρο, τον μεζέ του και τη διασκέδαση, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη και φέτος στη χαρά της δημιουργίας μιας μεγάλης παρέας, της γευστικής απόλαυσης του τσίπουρου και των μεζέδων, στο χορό και το τραγούδι με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Το τσίπουρο όπως κάθε χρονιά και φέτος προσφέρεται από μικρούς και μεγάλους παραγωγούς τους οποίους καλούμε και φέτος να συνδράμουν με την παράδοση αποσταγμάτων τους στη Λ.Α.Φ. Βέροιας μέχρι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους με προσκλήσεις και τιμή συμμετοχής 10 €, που περιλαμβάνει το τσίπουρο, νηστίσιμους και μη μεζέδες και ελαφρύ φαγητό.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθεται μικρής κλίμακας άμβυκας (καζάνι), ο οποίος και θα κληρωθεί σε λαχειοφόρο αγορά.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για κάθε πληροφορία – ενημέρωση – κράτηση – προσκλήσεων επικοινωνήστε: Οικονομίδης Κώστας: 6932603050, Θανάσης Στάντζος: 973863725, Τσέλιος Σωτήρης 6987170785


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής