breaking news Νέο

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας ο Κ. Γιαλαμάς

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας ο Κ. Γιαλαμάς

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 9 έως 15 Οκτώβριο συμμετείχε ο αθλητής του Α.Σ. «Αριστοτέλης» Γιαλαμάς Κωνσταντίνος 6ο Dan.  

Η τρίτη διάκριση του Γιαλαμά Κωνσταντίνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσωπικές επιτυχίες φυσικά με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Χίλιοι εκατόν πενήντα (1150) αθλητές και αθλήτριες από 70 χώρες συμμετείχαν στο παγκόσμιο του 2017, ενώ η κατηγορία έως 85 κιλά που αγωνίσθηκε ήταν μια από τις πιο «σκληρές» κατηγορίες, με περισσότερους από 70 αθλητές. Επίσης και η πέμπτη θέση στο άθλημα της Σκιαμαχίας αποτελεί μεγάλη διάκριση, από τις πιο λίγες Ελλήνων αθλητών.  Η Ελλάδα μετά από 17 χρόνια κατακτά μετάλλιο σε αυτές τις πιο δύσκολες αγωνιστικές επιτυχίες. Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την προετοιμασία το Μάιο του 2017 και ολοκληρώθηκε μια εβδομάδα πριν τους αγώνες. Τα κλιμάκια της εθνικής ομάδος διεξήχθησαν στις πόλεις Βόλο, Λάρισα, Βέροια και Καστοριά.    

Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από δύο αθλητές και συνοδό τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ξεκίνησε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και επέστρεψε στις 16 Οκτωβρίου 2017.

Ο χορηγός των δύο αθλητών μας ήταν η SpotTeam. 

Το στάδιο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας ήταν από τα πιο ιδανικά, ενώ διεξάγονταν οι αγώνες σε εννέα διαφορετικά τερέν. 

Παρ’ όλη την ατυχία των δύο αθλητών μας να αγωνίζονται την ημέρα του Σαββάτου συγχρόνως σε δύο τερέν, στο ένα ο Νιμπής Γιώργος και στο τέσσερα ο Κωνσταντίνος Γιαλαμάς, μπόρεσαν και στάθηκαν βοηθώντας ο ένας τον άλλον χωρίς να παρουσιάσουν πρόβλημα στις αρχές. 

Ο Α.Σ. ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν την αποστολή και τους δύο άξιους εκπροσώπου της ΕΟΜΤ. 

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής