breaking news Νέο

«Λεωφορείο ο πόθος» για το θεατρόφιλο κοινό της Βέροιας

  • «Λεωφορείο ο πόθος» για το θεατρόφιλο κοινό της Βέροιας
  • «Λεωφορείο ο πόθος» για το θεατρόφιλο κοινό της Βέροιας

Στο πασίγνωστο και πολυβραβευμένο θεατρικό έργο του Τένεσι Γουίλιαμς, «Λεωφορείο ο πόθος», ...επιβιβάστηκε το θεατρόφιλο κοινό της Βέροιας, σε τέσσερις παραστάσεις, μέσα σε δύο μέρες, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, που παρουσιάστηκε από την ομάδα «Έκφραση Α'» του θεατρικού εργαστηρίου ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.

Με τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αποστολίδη, σε μετάφραση του Παύλου Μάτεση, οι εξαιρετικές ερμηνείες, των ερασιτεχνών ηθοποιών που δεν απήχαν και πολύ από τους επαγγελματίες, απέδωσαν με απόλυτη συνέπεια και ευαισθησία το κλασικό έργο του Τένεσι, που εστιάζει στη σχέση της συμπλεγματικής Μπλανς Ντιμπουά, με τον άξεστο άντρα της αδελφής της Στάνλεϊ Κοβάλσκι και πραγματεύεται  τη μοναξιά, την ανάγκη της αγάπης, τα στιγμιαία πάθη του έρωτα, τη βία, τον ερωτισμό και τις μορφές ρατσισμού.

Δύσκολο το εγχείρημα για όλους τους συντελεστές, η καλοδουλεμένη όμως παράσταση, πιστή στο έργο και η σκηνοθεσία του Κώστα Αποστολίδη, που θέλησε να ανεβάσει όσο πιο προσεγμένα γίνεται το διάσημο αυτό έργο και να μυήσει το κοινό σε αυτό, το πέτυχε και καταχειροκροτήθηκε από το πολυπληθές κοινό.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής