breaking news Νέο

Με όπλο τους την άμυνα τα κορίτσια του Φιλίππου πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη - Κέρδισαν με 13-19 τον Άρη

Με όπλο τους την άμυνα τα κορίτσια του Φιλίππου πέρασαν από τη Θεσσαλονίκη - Κέρδισαν με 13-19 τον Άρη

Νικηφόρο ξεκίνημα για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου στην πρεμιέρα της φετινής Α1, καθώς μετά από καλή παρουσία πέρασε από την έδρα του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 13-19. Τα κορίτσια του Γιώργου Τσικίνα με άμυνα που κυριολεκτικά έσπασε...κόκκαλα εγκλώβισαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έβρισκε με δυσκολία το δρόμο προς το αντίπαλο τέρμα. Οι Βεροιώτισσες μπήκαν αποφασισμένες στο παρκέ και προηγήθηκαν με 1-6 στο 15', ενώ χωρίς να ρίξουν την απόδοσή τους πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά με 4-10. Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες, κράτησαν εύκολα την διαφορά ασφαλείας και έφτασαν δίκαια στο τελικό 13-19, παίρνοντας παράλληλα τους πρώτους τους δυο βαθμούς. Κορυφαία σκόρερ για τις νικήτριες η Μπατζαρακούδη με 6 τέρματα, ενώ την ακολούθησαν Παπαδοπούλου και Ανθίτση που πέτυχαν από 3. Στο 58:09 του αγώνα ο προπονητής του Άρη Ευθύμης Πιπελίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι κλώτσησε την κόλλα που βρισκόταν στην περιοχή των αλλαγών. Κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο ζήτησε συγνώμη και είπε : «Συγνώμη λάθος μου, την κλώτσησα γιατί νόμιζα ότι θα την πατούσαμε» και εν συνεχεία αποχώρησε ήρεμα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής Νέα Ιωνία και ΠΑΟΚ πέρασαν από την Άρτα (24-30) και το Καματερό (21-30) αντίστοιχα και έδειξαν πως και τη φετινή σεζόν θα παλέψουν για τον τίτλο. Στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης η ομώνυμη ομάδα έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών και πήρε δυο πολύτιμους βαθμούς.

 

Πεντάλεπτα: 1-2, 1-5, 1-6, 2-8, 4-9, 4-10, 5-12, 8-13, 9-14, 10-15, 10-17, 13-19

Διαιτητές: Γράψας-Κυριάκου

Δίλεπτες: 0-3, Πέναλτι: 5/7-1/1

 

ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Πιπελίδης): Λάμπρου 1, Γιαννοπούλου 1, Κούπα, Αμβροσιάδου, Κοπανίδου, Ταϊρίδου, Ράπτη, Βλάχου, Γιώβη, Ευμορφίδου 2, Κεσοπούλου, Τσομπανίδου, Αθανασοπούλου, Καρσανίδου 2, Λουρή 7, Καγγελάρη.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τσικίνας): Νάτσο, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 2, Ντόβα, Παπαδοπούλου 3, Ανθίτση 3, Καραχαρίση 2, Β. Θεοδοσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου, Καλμουκίδου 2, Μπατζαρακούδη 6, Γεωργιάδου, Σ. Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια, Στεφανίδου 1, Πιτούλια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής