breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Β'  κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Απώλεια βαθμών είχαν όλοι οι διεκδικητές του γκρουπ των πλεϊ οφ με αποτέλεσμα να μην παρατηρηθούν ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα του Α' ομίλου.

Συγκεκριμένα η πρωτοπόρος Α.Ε. Σχοινά πήρε λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα από την τοπική Ακαδημία και η μεταξύ τους διαφορά έμεινε στους δύο βαθμούς. Την ισοπαλία των δύο πρωτοπόρων του Α' ομίλου δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί η Α.Ε. Καψόχωρας που ακολουθεί καθώς και αυτή σκόνταψε (ισοπαλία 1-1) στα Παλατίτσια, ενώ ο Ατρόμητος Διαβατού έχασε στην Κυψέλη από την τοπική Δόξα με 2-1.

Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στον Α' όμιλο ήρθαν ισόπαλα.

Στον Β' όμιλο τώρα της Β' κατηγορίας ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας κέρδισε 1-2 εκτός έδρας τον Άχθο Αρούρη υποχρεώνοντάς τον πλέον σε συγκατοίκηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη κορυφής, επί του Άτλα Ζερβοχωρίου και για τον Α.Ο. Μαρίνας, ενώ η αναμέτρηση Εθνικού Ραχιάς – Πατρίδας, έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Άρωμα Α' κατηγορίας στην αναμέτρηση Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου – Κεραυνού Επισκοπής που έληξε με νίκη του πρώτου και σκορ 3-1, ενώ στις νίκες επανήλθαν και τα Λευκάδια που κέρδισαν εκτός έδρας με 0-4 την Δόξα Νάουσας, η οποία παραμένει ως η μοναδική ομάδα στην β' κατηγορία δίχως βαθμό ύστερα από επτά αγώνες.

Να δούμε όμως αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της β' κατηγορίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Α.Ε. ΣΧΟΙΝΑ 0-0: Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής στον Α΄ όμιλο της Β' κατηγορίας μεταξύ της Ακαδημίας Τρικάλων και της Α.Ε. Σχοινά. Η γηπεδούχος Ακαδημία από το 57' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Αθανασιάδης Ι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Γκόγκος – Χαλατζιούκας).

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ – ΚΑΨΟΧΩΡΑ 1-1: Παρότι παρατάχθηκαν και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, αφού δεν είχαν στην διάθεσή τους ποδοσφαιριστή ηλικιακά μικρό, τα Παλατίτσια πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, από έναν αντίπαλο που διεκδικεί την άνοδό του στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας.

Στο σκορ προηγήθηκαν τα Παλατίτσια με τον Τσαπράνη στο 15' με την Καψόχωρα να ισοφαρίζει το σκορ στο 75' με αυτογκόλ του Κικίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Κωστογλίδης – Πέτρου).

ΚΥΨΕΛΗ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 2-1: Παρότι προηγήθηκε στο σκορ στο 60' με τον Αρβανιτίδη, ο Ατρόμητος Διαβατού και η γηπεδούχος Κυψέλη στο 70' έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Κίτσας), δέχθηκε δύο τέρματα στα τελευταία 12 λεπτά από τον Γιδαρόπουλο (78' και 81') και έχασε με 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Χριστοδούλου – Γκόγκας).

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ – ΛΟΥΤΡΟΣ 0-0: Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε και το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕ Καμποχωρίου και του Ολυμπιακού Λουτρού. Η γηπεδούχος ομάδα είχε την ευκαιρία στο πρώτο μέρος να προηγηθεί στο σκορ, όμως το πέναλτι που κέρδισε το απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γκατσούφας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Κερμανίδης – Ασβεστάρας).

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 4-2: Με νίκη της γηπεδούχου ομάδας έληξε το παιχνίδι του Λιανοβεργίου με την Νέα Νικομήδεια και σκορ 4-2. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 25' με τον Ταμπουρά με την Ν. Νικομήδεια να ισοφαρίζει στο 55' με τον Γαλσουζίδη. Ο Ταμπουράς όμως στο 60' και στο 68' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην γηπεδούχο, για να έρθει και πάλι ο Γορσουζίδης στο 74' και να ξαναβάλει στο παιχνίδι την ομάδα του μειώνοντας σε 3-2. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 79' ο Πλέσκας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου – Παζαρτζικλής).

ΜΑΡΙΝΑ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 2-1: Ο Α.Ο. Μαρίνας αφού προηγήθηκε στο 30' με γκολ του Παραστατίδη κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με ένα δεύτερο τέρμα του Δήμου στο 80' και ενώ από το 75' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μισαηλίδη και αφού προηγουμένως το Ζερβοχώρι είχε ισοφαρίσει με τον Κεχαϊδη (56') σε 1-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λεβετζίδης (Μπακάλης – Χαραλαμπίδης).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 1-2: Αφού προηγήθηκε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας με γκολ που πέτυχαν ο Μοτσιόπουλος (30') και ο Ντόβας (40'), τελικά άντεξε στην πίεση που δέχθηκε στην επανάληψη από τον Άχθο Αρούρη και πήρε την νίκη κορυφής με 2-1 (ο Άχθος μείωσε στο 60' με αυτογκόλ του Κωτέλη).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Τράντος – Ζουρνατζίδης).

ΡΑΧΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ 0-0: Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού Ραχιάς και της Πατρίδας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Νησελίτης – Ποζιάδης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 3-1: Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε στην έδρα του τον Κεραυνό Επισκοπής με 3-1 και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 18' με τον Κουτρουλιά και στο 24' ο Ξιμπράτσου έκανε το 2-0. Στο 37' η Επισκοπή μείωσε σε 2-1 με τον Κατσικογιάννη, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 87' ο Σαρκατζής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Ζαχαριάδης – Μπατσίλας).

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ 0-4: Δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς τα Λευκάδια στον εκτός έδρα αγώνα τους με τον Δόξα Νάουσας. Το 0-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα δείχνει και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σκόρερ οι Αμανατίδης (25'), Καϊσίδης 35', 56', 72'.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου (Τσιουγγαρής – Γκαλαϊτσης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής