breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Πρέπει να γίνει μία νέα αρχή»

Στην τελευταία συνέντευξη τύπου από την θέση του προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Σάκης Θεοδοσιάδης, αφού μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση λύθηκε κοινή συναινέσει η μεταξύ τους συνεργασία, όπως το συνήθιζε όσο διάστημα βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν αποδίδοντας το αρνητικό αποτέλεσμα στην έλλειψη τύχης. Από την άλλη παραδέχθηκε ότι η ΒΕΡΟΙΑ με τις τρεις εντός έδρας ισοπαλίες που έχει μέχρι στιγμής στην έδρα της βρέθηκε σε μειονεκτική θέση, όμως είναι κάτι, πρόσθεσε που προσπαθούμε να βελτιώσουμε.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στην συνέντευξη τύπου μετά τον ισόπαλο (1-1) αγώνα με τον Θεσπρωτό, που επαναλαμβάνουμε ήταν και η τελευταία, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης:

«Οι παίκτες μας σήμερα, όπως σε κάθε παιχνίδι, έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να αντιμετωπίσουνε εκτός από τον αντίπαλο και τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν στον αγώνα.

Το αποτέλεσμα βέβαια μας αφήνει μια πικρή γεύση, όμως είμαστε υποχρεωμένοι όλοι όσοι στηρίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας να κοιτάξουμε μπροστά και μέσα από την σκληρή δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις να αλλάξουμε την εικόνα μας και τα αποτελέσματα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στο ρόστερ αυτής της ομάδας και να έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω κι αν τα αποτελέσματα δεν μας δικαιώνουν μέχρι στιγμής.

Σήμερα (την περασμένη Κυριακή) πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ. Τελικά το μόνο που καταφέραμε ήταν να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Πιστεύω πως αν είχαμε λίγο τύχη, κάτι που μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια θα γυρίζαμε το αποτέλεσμα και θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς.

Δεν θέλω να αναφερθώ στην αντίπαλο και την συμπεριφορά του, ούτε στην διαιτησία. Εμένα με ενδιαφέρει η συμπεριφορά της δικής μου ομάδας. Οφείλουμε σαν ομάδα να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και η αρχή θα πρέπει να γίνει από το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιεράπετρα.

Δυστυχώς βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Αύριο (την περασμένη Δευτέρα) θα μιλήσω με την διοίκηση, θα βάλουμε όλα τα δεδομένα κάτω και θα αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα. (Ήδη αποφασίστηκε η κοινή λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, ύστερα από ένα περίπου χρόνο να αποχαιρετά τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ).

 

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Συγχαρητήρια όμως στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους, έδωσε και ο προπονητής του Θεσπρωτού, ο παλαίμαχος Αργεντίνος άσος του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα.

«Ήταν ένα παιχνίδι με άγρια ομορφιά, υποστήριξε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Θεσπρωτού και συνέχισε: «Η ομάδα μου εκτός από τον βαθμό της ισοπαλίας από έναν μεγάλο αντίπαλο σήμερα κέρδισε βήματα και προς την ωρίμανση. Και μην ξεχνάμε ότι για 25 λεπτά παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Δίχως τον βασικό μας επιθετικό. Και όταν αποβάλλεται ένας από τους δύο επιθετικούς σου δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού είναι ο παίκτης στον οποίο βασίζεσαι για να αντέξεις την πίεση. Ο παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα μακριά από την περιοχή της ομάδας σου, όταν αποφασίσεις να παίξεις με μεγάλες μπαλιές.

Εμείς σαν ομάδα έχουμε ένα σχέδιο και το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτό το σχέδιο το ακολουθούμε και θα συνεχίσουμε να το ακολουθούμε ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Την ερχόμενη εβδομάδα, αν το επιτρέψει ο καιρός, γιατί στην Ηγουμενίτσα βρέχει εδώ και 15 ημέρες θα μπούμε στο καινούργιο αθλητικό κέντρο και θα κάνουμε καλύτερη δουλειά».


Ρότσα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής