breaking news Νέο

Βράβευση δήμου Νάουσας στα Best City awards 2017

Βράβευση δήμου Νάουσας στα Best City awards 2017

Ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο έλαβε στη φετινή τελετή απονομής των Best City Awards, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμος Νάουσας. Το χρυσό βραβείο αφορούσε την κατηγορία «Διαχείριση υγρών αποβλήτων» και το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Τηγανέλαιων που ξεκινά ο Δήμος, ενώ το χάλκινο την κατηγορία «Έργα χώρων αναψυχής» για την παιδική χαρά Χελωνίτσα, ως την πρώτη πρότυπη παιδική χαρά κοινής χρήσης και για ΑμΕΑ στην Ελλάδα.

Στη βαρύτητα που δίνει ο Δήμος Νάουσας αναφορικά με την απόκτηση ευαισθησίας των μαθητών απέναντι στο περιβάλλον, εστίασε στις δηλώσεις του για το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Τηγανέλαιων ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, προαναγγέλλοντας εμπλουτισμό του και με άλλες μορφές ανακύκλωσης μέσα από τα σχολεία. 

«Οι μαθητές μας θα δίνουν το καλό παράδειγμα στους μεγαλύτερους για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Νάουσας», τόνισε ο Δήμαρχος.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Εβδομήντα Δήμοι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ένδεκα επιχειρήσεις (που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις) παρέλαβαν το Gold, Silver ή Bronze βραβείο τους, ανάλογα με τη βαθμολογία που προέκυψε από την αξιολόγηση μίας ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής, με Πρόεδρο το Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής