breaking news Νέο

Ισόπαλοι Φίλιππος Αλεξάνδρειας και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Ισόπαλοι Φίλιππος Αλεξάνδρειας και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Δυο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην χθεσινή 4η αγωνιστική που διεξήχθη εμβόλιμα.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων συγκεκριμένα στο Λαγκαδά με αντίπαλο την φιλόδοξη φέτος ΑΠΕΛ παρότι αιφνιδιάστηκε και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 34ο λεπτό του αγώνα (το 1-0 έγινε στο 3’, το 2-0 στο 10’ και το 3-0 στο 34’) βρήκε την δυναμη στην επανάληψη να ανασυνταχθεί και με επίθεση διαρκείας να μειώσει το σκορ στο 55’ με τον Ζωγράφο και δυο λεπτά αργότερα στο 57’ να κάνει το 3-2 με γκολ του Λευτέρη Κίτσα και τελικά να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 78’ με γκολ του Γιώργου Κίτσα και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό από μια φιλόδοξη ομάδα την ΑΠΕ Λαγκαδά που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακριβώς τα αντίθετα συναισθήματα προκάλεσε στην άλλη ομαδα της Ημαθίας που αγωνίζονταν χθες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας το τελικό της αποτέλεσμα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας συγκεκριμένα που υποδέχονταν στην έδρα της τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου προηγήθηκε στο σκορ στο 14’ με τον Σκοπελίτη. Προηγήθηκε εκτέλεση κορνερ από δεξιά που δημιούργησε σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων και ύστερα από φάση διαρκείας ο Σκοπελίτης από κοντά έστειλε την μπάλα με πλασέ στο βαθος της εστίας των φιλοξενουμένων.

Και ενω η γηπεδούχος ομάδα ηταν καλύτερη και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 84’ αλλεπάλληλα λάθη των παικτών της στη μεσαία γραμμή έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κλέψουν την μπάλα και να φύγουν στην αντεπίθεση και ο Ματζίρης από κοντα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ενα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του 2ου ομίλου ο Αρης Παλαιοχωρίου πέρασε με νίκη από την Καρδία με 0-2 και φιγουράρει με 10 βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην δεύτερη θέση με 8 βαθμούς ισοβαθμουν η ΑΠΕ Λαγκαδά που όπως αναφέραμε αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) στην έδρα της με τα Τρίκαλα και ο Πιερικός που νίκησε 2-1 τον Καμπανιακό.

Δίχως νίκη (από μια ισοπαλία) παραμένουν ο Κιλκισιακός που έχασε στην έδρα του με 0-1 από τον Μακεδονικό και ο Καμπανιακός που όπως ηδη αναφέραμε ηττήθηκε στην Κατερίνη από τον Πιερικό.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο ΦΑΣ Νάουσα δεν αγωνίστηκε χθες καθώς είχε το καθιερωμένο ρεπό του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής