breaking news Νέο

ΕΛΜΕ Ημαθίας : Επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων του Ξενοδοχείου Αμπελώνας στη Νάουσα

ΕΛΜΕ Ημαθίας : Επίσκεψη στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων του Ξενοδοχείου Αμπελώνας στη Νάουσα

Την Δευτέρα 18/11/19, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ημαθίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο χώρο διαμονής και φιλοξενίας προσφύγων του Ξενοδοχείου Αμπελώνας στη Νάουσα.
Στη συνάντηση αυτή, η ενημέρωση έγινε από τους κ.κ. Πιστοφίδου Ευαγγελία και Βασίλη Νικόλαο, ως συντονιστές του εκεί χώρου.
Κυρίως αναδείχθηκε η ανάγκη παροχής βασικών υλικών υγειονομικής χρήσης, αλλά και παιδικών τροφίμων. Επίσης χρειάζεται συστηματική επίσκεψη ιατρικού προσωπικού καθώς και η σύντομη ένταξη των παιδιών στις κατάλληλες σχολικές δομές.
Η ΕΛΜΕ Ημαθίας συνεχίζει τις προσπάθειες της, για έκφραση αλληλεγγύης απέναντι σε ένα τραγικά Ανθρώπινο πρόβλημα, όπως είναι αυτό του προσφυγικού.
Σαν ΕΛΜΕ Ημαθίας συνεχίζουμε τις δράσεις μας. Αντιτασσόμαστε σε κάθε κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού που επιχειρούν κάποιοι να επιβάλλουν.
Καλούμε όσους θέλουν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (πάνες, βρεφικό γάλα, παυσίπονα και αντιβιοτικά για μικρά παιδιά, ρούχα, παπουτσάκια και παιχνίδια για παιδιά και βρέφη) να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας, καθημερινά (όχι Σάββατο και Κυριακή) από 7:15 π.μ. ως 12:30 μ.μ. και από 5:30 μ.μ. ως 8:00 μ.μ. (πληροφορίες στο τηλ.: 2332.022.230).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής