breaking news Νέο

Μεγάλη νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα

Μεγάλη νίκη πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα, στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας, το Σάββατο 23/11/2019, στον εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την ομάδα Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, με τελικό σκορ 3 - 2.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες,  που πίεζαν συνεχώς για την επίτευξη κάποιου τέρματος , αλλά αυτό ήρθε για τους φιλοξενούμενους , με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ στην άρχη της φάσης , ενώ ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα . 

Η ισοφάριση έγινε γρήγορα με εκτέλεση φάουλ του Λίβα Ε.,  από πλάγια θέση, έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς των Τηλέμαχων και ο απέρχομενος Τσιάτσης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ , έγραψε το 1 - 1.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά την άμυνα του Αστέρα , που αντέδρασε ικανοποιητικά, απέτρεψαν κάθε επιθετική ενέργεια, ενώ σε δυο πολύ καλά δυνατά σουτ μέσα από την περιοχή , ο Κωνσταντινίδης είχε άλλη άποψη απέκρουσε θεαματικά, κρατώντας το 1-1  για την ομάδα του. Παρόλο που ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πάλι μπροστά στο σκορ με 1-2 , με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ του σκόρερ , ενώ ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.Το 1-2 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο , είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ισοφάρισαν στο 55' με το Γκόντρια με σουτ από το ύψος της περιοχής . Οι γηπεδούχοι απείλησαν για την ανατροπή στο 60' με το Λίβα Α. που έφυγε μόνος, από πλάγια θέση και στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Το επιθυμητό τέρμα όμως ήρθε στο 65', σε φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων , έγινε κάτοχος της μπάλας, μέσα από την περιοχή ο Παπαγεωργίου και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 3 - 2 .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τι σειρά τους να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα αλλά η άμυνα του Αστέρα που λειτούργησε ιδανικά και ο τερματοφύλακας, Κωνσταντίδης με καίριες επεμβάσεις δεν το επέτρεψαν, κράτησαν το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Κ 16, με μεγάλη αγωνιστική βελτίωση , που ήταν εμφανής σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μουρτζίλας Κων/νος) : Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε., Τσιάτσης, Τσακαλίδης (75' Βασίλειου), Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Γκόντριας, Γαλάνης (50' Λίβας Α.), Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος (80' Κιόσια).

ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ (Καρασαβίδης Κυριάκος)  : Χρυσοπουλίδης, Γεωργακάκης (73' Τραινόπουλος), Ρουστέμη, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου, Μάντζης, Μουταφίδης (51' Παπαδόπουλος), Κυνηγόπουλος (73' Χλιαρόπουλος), Νικολόπουλος, Ζησιόπουλος, Καραγκιοζόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής