breaking news Νέο

Ο Φίλιππος πήρε την τρίτη του στη σειρά νίκη (82-71) απέναντι στο Παγκράτι στο “σπίτι” του

Ο Φίλιππος πήρε την τρίτη του στη σειρά νίκη (82-71)  απέναντι στο Παγκράτι στο “σπίτι” του

«Τρίτωσε» το καλό για τον Φίλιππο, που επιβλήθηκε 82-71 του Παγκρατίου, το Σάββατο στο “Δημήτριος Βικέλας”, σ’ ένα παιχνίδι όπου οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας ήταν εντυπωσιακοί στο μεγαλύτερο διάστημα, την ώρα που η “είδηση” από πλευράς Παγκρατίου ήταν η συμμετοχή του προπονητή της ομάδας Τόλη Κουτρούλια, στον αγώνα πατώντας ξανά παρκέ λίγους μήνες μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Στα του αγώνα, το ξεκίνημα ήταν το πλεον ιδανικό για τους γηπεδούχους, μιας και βρέθηκαν να προηγούνται με 19 πόντους διαφορά στα πρώτα 8 λεπτά. Ανάλογη ήταν η εικόνα του δευτέρου δεκαλέπτου, με τους “ροσονέρι” να ανταποκρίνονται καλύτερα στα επιθετικά τους καθήκοντα, όμως η ζημιά είχε ηδη γίνει. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο β’  ημίχρονο, παρά μόνο στο φινάλε, όταν ο Φίλιππος είχε κατεβάσει ταχύτητες, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων.

Double double πέτυχε ο Ευθύμης Κοθράς με 14 πόντους και 12 ασιστ, ενω 22 πόντους προσέθεσε ο Δάνης Ελευθεριάδης.

 

Γκίμας: «Σημαντική νίκη»

«Ηταν μία σημαντική νικη για τον Φίλιππο. Σεβόμαστε το Παγκράτι σαν ομάδα στο ελληνικό μπάσκετ. Είμαι ευχαριστημένος από την ενέργεια των παικτών και ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο που ο τρόπος που μπήκαμε και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Νομίζω το αποτέλεσμα είναι λίγο πλασματικό και μάλλον το Παγκράτι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Κρατάμε και μια διαφορά 11 πόντων, γιατί όλα μπορείς να τα περιμένεις σε αυτό το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τα παιδιά των ακαδημιών για την υποστήριξη. Θέλουμε περισσότερο κόσμο και πιστεύω θα το καταφέρουμε σιγά σιγά» σχολίασε ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας, μετά το τέλος του αγώνα. Ενω από την πλευρά του ο Μιχάλης Κουρής ανέφερε: «Φάνηκε η απουσία των τριών τραυματιών μας που αποτελούν μέρος της βασικής μας ομάδας. Η ομάδα μας “ξύπνησε” μετά το δεύτερο δεκάλεπτο. Βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική και το Παγκράτι έχει παίξει 6 παιχίδια εκτός έδρας. Ολοι ξέρουμε ότι η έδρα μας είναι η δύναμή μας. Προσπαθούμε να μάθουν και την κατηγορία τα παιδιά».

Δεκάλεπτα: 25-11, 45-28, 64-43, 82-71

Διαιτητές: Ζαχαρής-Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου

Φίλιππος (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Τσούκας 6 (2), Βάλλιος 9 (2), Τσιακλαγκάνος, Ελευθεριάδης 22 (1), Κοθράς 14 (1), Παραπούρας 8 (2), Σουτζόπουλος 8 (1), Καντάρκος 8, Φιλιππόπουλος, Ντρεκάλοβιτς 7 (1).

Παγκράτι (Κουτρούλιας): Τζιβελέκας 25 (2), Πίνης 12 (2), Μίχαλος, Ξύδης 2, Κουτρούλιας, Ντράσκοβιτς 4, Δελίδης 15 (4), Μουστόπουλος 4, Μιχαλούτσος 7 (1), Ζευγαράς 2, Ντιαλό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής