breaking news Νέο

Μετέτρεψε τη νίκη σε ισοπαλία ο Φίλιππος

Μετέτρεψε τη νίκη σε ισοπαλία ο Φίλιππος

Ούτε και στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χαντμπολ Πρεμιερ μπόρεσε ο Φίλιππος Βέροιας να γευθεί την χαρά της νίκης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Άρη Νικαίας και με σκορ 24-24, στο ματς που δόθηκε το Σάββατο (στις 14.00) στο ΔΑΚ Βέροιας “Δημήτριος Βικέλας” (Μακροχώρι).

Οι “ερυθρόλευκοι” του Κύρου Σαράφη, αν και προηγήθηκαν με 24-23 και είχαν την μπαλα στα χέρια τους, προτίμησαν να εκδηλώσουν επίθεση, με τους Νικαιώτες να βγάζουν την άμυνα και σχεδόν σε “νεκρό” χρόνο να ισοφαρίζουν σε 24-24, παίρνοντας παράλληλα και τον πολύτιμο βαθμό.

Οι παίκτες του Φιλίππου (και μιλαμε για ένα κράμα παίδων και εφήβων) αυτοκτόνησαν στην κυριολεξία, αφου μπορεί να πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, δεν εκμεταλλεύθηκαν όμως στο απόλυτο την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε για να οδηγηθούν στην κατάκτηση του πρώτου τους φετινού ροζ φύλλου. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε οτι τα “μωρά” του Κύρου Σαράφη, παρά τα όσα βιώνει ο σύλλογος και την δυσλειτουργία του τμήματος χάντμπολ, εκαναν κατάθεση ψυχής και η απειρία τους στο φινάλε ήταν αυτη που τους στέρησε τους δυο βαθμούς της νίκης. 

Κάτι άλλωστε που βρήκε ανταπόκριση στο φινάλε του αγώνα με τους φιλάθλους, που παρά την πικρία τους να τους επιβραβεύουν και πάλι με το ζεστό χειροκρότημα τους για την προσπαθεια που κατέβαλαν.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-3, 8-6, 9-7, 10-10, 13-12 (ημχ.) 15-14, 17-16, 19-17, 20-20, 22-21, 24-24

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας,

Δίλεπτα: 6-6, Πέναλτι: 5/5-2/2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Κύρος Σαράφης): Πατραμάνης 3, Παντελίδης, Νικολαΐδης 1, Βαρδάκας, Τζίνεβης 3, Καραγκιοζόπουλος 9, Μηλόπουλος 1, Κουκουτσίδης, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 1, Φιλόσογλου 3, Παπαδόπουλος, Στανκίδης, Παπαγιάννης 3, Δάσκαλος, Τζωρτζίνης.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Λαδάκης 7, Ταουσάνης 4, Αθανασίου 1, Βλάχος 1, Μελετάκος 3, Γρηγοριάδης, Μουλιάτος, Μαλαδρένιας, Ασβεστάς 2, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης 1, Κρεμμύδας 2, Μιμίκος 2, Χουρσουντιάν, Σαμιός, Χαραλάμπους 1.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής