breaking news Νέο

Γ΄Εθνική : Βαθμολογική ανάσα της Αγκαθιάς

Γ΄Εθνική : Βαθμολογική ανάσα της Αγκαθιάς

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε στο γήπεδό της και τον ΠΑΣ Φλώρινας και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια, καθώς απέχει πλέον μία ανάσα από τον στόχο της που είναι η παραμονή της στην κατηγορία.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, από την βροχή που είχε προηγηθεί με αποτέλεσμα τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι προσωπικές μονομαχίες να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Η γηπεδούχος Νίκη είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την υπεροχή, ήταν πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλό της, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και η νίκη της θεωρείται δίκαιη.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Ρωμαίο να πιάνει το μακρινό σουτ και τον τερματοφύλακα της ομάδας της Αγκαθιάς Γιώτα να μπλοκάρει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (10') η Νίκη αγγίζει το γκολ όμως το σουτ του Ανδριόπουλου βρίσκει το κάτω μέρος της οριζόντιας, δοκού σκάει η μπάλα στο έδαφος για να μπλοκάρει στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Φλώρινας Ηλιόπουλος.

Ότι δεν κατάφερε ο Ανδριόπουλος το πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα ο Μούδιος που έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο και από κοντά εύκολα έκανε το 1-0.

Η ομάδα της Αγκαθιάς συνέχισε να ψάχνει και ένα δεύτερο γκολ που θα την έφερνε πιο κοντά στην νίκη και αφού προηγουμένως έχασε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες το βρήκε στο 53' με τον Λαμπίρη που κέρδισε την μπάλα ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα της Φλώρινας Ηλιόπουλου στο σουτ του Ανδριόπουλου και από κοντά έκανε το 2-0.

Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κεσίδης Δ. και η Φλώρινα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παραδεισόπουλος (Καλορόγιαννης – Τσικλητάρης) από  την ΕΠΣ Πιερίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Πανταζής, Τσιότρος, Γουνόπουλος, Λαμπίρης (87' Δραγάνης), Ανδριόπουλος (75' Κίτσας), Μούδιος (90' Μπατσαράς), Ράδης, Χατζηαθανασίου, Τσιούχας, Τσάτσος.

ΦΛΩΡΙΝΑ: Ηλιόπουλος, Πανταζίδης (85' Φράγγος), Ρωμαίος Στ. (67' Χατζητιμοθέου), Σοβισλής, Γεωργιάδης, Γιώσης, Κεσίδης Δ., Λεζάκης, Ρωμαίος Ιορδ., Κεσίδης Ν., Μάρκου (78' Μπιτσάνης).

 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0

 

Στην Έδεσσα σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, καθώς έχασε από τον γηπεδούχο Εδεσσαϊκό με 2-0.

Η γηπεδούχος ομάδα που καίγονταν για τους βαθμούς προκειμένου να σταθεροποιηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 10ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Μανιό που εκμεταλλεύτηκε στιγμιαία σύγχυση στα καρέ των φιλοξενουμένων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αργυρόπουλου.

Η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε να αντιδράσει είχε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον Φουρτζίου που πλάσσαρε για να αποκρούσει ο Βασιλειάδης για να έρθει και ένα δεύτερο τέρμα στο 82' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πούπης και έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σουλίδης με βοηθούς τους Βογδόπουλο – Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Κοζάνης από τα σφυρίγματα του οποίου έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Πούπης, Χαραβητίδης, Πασσαλής (90'+2' Φουδούλης), Τούφας (71' Μωυσίδης), Καρατζάογλου, Τσολακίδης (86' Παπουτζίδης), Παντελίδης (65' Μυλωνάς), Μανιός.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης (83' Καπετάνος), Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, Ντος Σάντος, Φουρτζίου (62' Παρσόπουλος), Λίτσι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής