breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κορυφή

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κορυφή

Οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας, η ΑΕ Σχοινά και η Ακαδημία Τρικάλων από τον Α' και ο Α.Ο. Μαρίνας, με τον Άχθο Αρούρη από τον Β' προχώρησαν με νίκη με αποτέλεσμα να διευρύνουν την βαθμολογική απόσταση που τις χωρίζει από τις ομάδες που τις ακολουθούν.

Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα εξακολουθούν να βρίσκονται η Νικομήδεια που έχασε στο γήπεδό της από την Δόξα Κυψέλης με 1-4 και παρέμεινε στους 4 βαθμούς και η Δόξα Νάουσας που επίσης ηττήθηκε στην έδρα της με 1-5 από τον Εθνικό Ραχιάς.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. - ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε ο Βήτος στο 25' η Ακαδημία Τρικάλων νίκησε στην έδρα της την Δόξα Λιανοβεργίου και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπακάλης (Λεβετζιάδης – Ποζιάδης).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 1-2: Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 0-2 (τα γκολ ο Γιαννακός 25' και ο Καραλιόπουλος 35'). Στην επανάληψη ο Διαβατός ανέβασε την απόδοσή του όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Δημητριάδη (70').

Στο 70' αποβλήθηκε ο Νικολόπουλος και το Καμποχώρι συνέχισε με 10 παίκτες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χαλιατζούκας – Κουστογλίδης).

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΚΥΨΕΛΗ 1-4: Παρότι προηγήθηκε στο 20' με τον Γολσουζίδη, η Νέα Γενεά έχασε στο γήπεδό της από την Δόξα Κυψέλης με 1-4. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Παράσχος (35'), Γιδαρόπουλος 80', Παράσχος 85' και Λέσι 90'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Γκαλαϊτζης – Μαργαρίτης).

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 0-1 (ΔΙΕΚΟΠΗ): Άδοξο τέλος είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Λουτρού, με τον ΠΑΟ Παλατιτσίων, καθώς διεκόπη στο ημίχρονο και ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούντο στο σκορ από το 23' με γκολ του Τσιρέλη.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο διαιτητής Λαζάρου (Χριστοδούλου Κ. - Γκόγκας) απέβαλε τον παίκτη της γηπεδούχου Θαγκόπουλο και συγχρόνως κάλεσε την αστυνομία που δεν ήρθε και καθώς είχε πέσει το σκοτάδι ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΜΑΡΙΝΑ 0-2: Με δύο τέρματα που πέτυχε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με τους Πουταχίδη (75') και Παπαδή (80') ο Α.Ο. Μαρίνας νίκησε τον Κεραυνό Επισκοπής και έμεινε στην πρώτη θέση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Τράντος – Ζουρνατζίδης).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 2-3: Πιο αποτελεσματικός και πιο έμπειρος ο Άχθος Αρούρης νίκησε εκτός έδρας 2-3 την Πατρίδα και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου.

Τα γκολ: 5' Πύρκας 0-1, 30' Καλαϊτζίδης 1-1, 65' και 80' Πύρκας 1-3, 85' Καλαϊτζ΄διης 2-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Ζαχαριάδης – Χαραλαμπίδης).

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΡΑΧΙΑ 1-5: Πιο αποτελεσματικός στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός Ραχιάς νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Νάουσας και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Η διακύμανση του σκορ, 35' Σιδηρόπουλος 0-1, 60' Γαλανός 1-1, 65' Ορμανίδης 1-2, 72' Σιδηρόπουλος 1-3, 78' Αθανασιάδης 1-4, 90' Σιδηρόπουλος 1-5.

Διαιτητής Παζαρτζικλής (Τασιώνας – Μπατσίλας).

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-1: Ο γηπεδούχος Αγρ. Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ με τον Δάμτσιο στο 33', με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει με τον Κουτρουλιά στο 63'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Κωστούλης – Σαμαράς).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής