breaking news Νέο

Μια "προφητική" επιστολή στον Κ.Μητσοτάκη για τις διοικήσεις των νοσοκομείων, που προφανώς πετάχτηκε εις τον ηλεκτρονικό κάλαθο των αχρήστων!

Μια

21 Νοεμβρίου 2019

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,

Δεν ξέρω αν θα φτάσουν ποτέ οι λιγοστές αράδες της επιστολής μου ή θα πεταχτούν στον ηλεκτρονικό κάλαθο των αχρήστων. 


Ως πολίτης όμως, παρατηρώντας την επικρατούσα αμετροέπεια των "πονηρών πολιτευτάδων" που ετοιμάζονται να "καταλάβουν" θώκους στην δημόσια διοίκηση υγείας,ως διοικητές των Νοσοκομειακών μονάδων της χώρας μας, καταφεύγω στην δίκαιη κρίση σας, την οποία αποδείξατε, εμπιστευόμενος νέους ανθρώπους, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, για την στελέχωση της κυβερνήσεως σας, αλλά και της κρατικής μηχανής.

Δώστε εντολή κύριε πρωθυπουργέ να στελεχώσουν την δημόσια υγεία αντίστοιχοι νέοι επιστήμονες και όχι οι γνωστοί "πονηροί πολιτευτάδες" που ταλαιπωρούν τον τόπο μας. Ζητήστε το από τον υπουργό της υγείας, από το υπουργικό σας συμβούλιο και από τους βουλευτές σας.

Παρατηρώ με λύπη μου την...φημολογία και στην Ημαθία, για το ποιος θα είναι ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου. 


Γνωρίζοντας την δίκαιη κρίση σας, ευελπιστώ ότι ο νέος διοικητής δεν θα επιλεγεί με κριτήρια του γνωστού "μπάρμπα από την Κορώνη", αλλά από το πλούσιο βιογραφικό του.

Συμφωνώντας μαζί σας, στο όραμα μιας νέας Ελλάδας, περιμένω να...απογοητεύσετε την κομματική καμαρίλα των παρασκηνίων.



Με εκτίμηση

Θόδωρος Ελευθεριάδης

 

26 Νοεμβρίου 2019. Η επιστολή πετάχτηκε εις τον κάλαθο των αχρήστων. Τελικά το κόμμα-κράτος δεν πεθαίνει ποτέ. Αλίμονο στην "μετανάστευση μυαλών" νέων επιστημόνων, με διατριβές στην δημόσια υγεία, που θα φύγουν στα ξένα. 

              "Καληνύχτα  Κεμάλ,, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ"


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής