breaking news Νέο

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι γέννημα θρέμμα της ποδοσφαιρομάνας Πολίχνης και πρώτη ομάδα του ήταν ο Φοίνικας.

Από την Πολίχνη και τον Φοίνικα το 2003, σε ηλικία 23 ετών μεταγράφεται στους Λύκους που την περίοδο εκείνη αγωνίζονταν στην επαγγελματική Γ' Εθνική.

Στους Λύκους ο Κώστας Γεωργιάδης κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν, πετυχαίνοντας μάλιστα οκτώ γκολ την περίοδο 2003-2004, από τα 20 που έχει πετύχει σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Οι Λύκοι διαλύονται και το καλοκαίρι του 2004 ο σημερινός προπονητής της φοράει για πρώτη φορά την φανέλα του ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και κάνει μια εξαιρετική χρονιά.

Ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Κώστα Γεωργιάδη είναι ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου, με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη ΒΕΡΟΙΑ.

Η πρώτη σεζόν του Γεωργιάδη στον Αγρ. Αστέρα είναι πολύ καλή, στην δεύτερη όμως τα πράγματα δεν του αρέσουν και μετακομίζει στον Μακεδονικό που παίζει δύο κατηγορίες πιο κάτω από την ομάδα του Αγρ. Αστέρα. Με τους πράσινους της Θεσσαλονίκης που έχουν την περίοδο εκείνη τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο τους κερδίζει κατηγορία και αυτή ήταν η τρίτη άνοδο στην καριέρα του.

Το 2010 αλλάζει και πάλι περιβάλλον μετακομίζοντας στην Αναγέννηση Επανομής, προπονητής της οποίας είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης. Στην ομάδα της Επανομής αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και η ομάδα επιστρέφει στην Β' Εθνική.

Η επόμενη ομάδα του είναι ο νεοφώτιστος στην Β' Εθνική Εθνικός Γαζώρου με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη, με τον οποίο επιστρέφουν στον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου που πλέον αγωνίζεται στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική και μαζί πανηγυρίζουν μία ακόμη άνοδο στην Β' Εθνική.

Την περίοδο 2015-2016 και ενώ έχει πατήσει τα 35 του επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και παίζει για λογαριασμό της Αστραπής Μεσαίου, ενώ ταυτόχρονα εντάσσεται και στο τεχνικό τιμ του Αγρ. Αστέρα συνεργαζόμενος με τον Ιεροκλή Στολτίδη, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην ομάδα του Ευόσμου. Η προπονητική καριέρα του Κώστα Γεωργιάδη ξεκινάει.

Το καλοκαίρι του 2016 τον καλεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δίπλα στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη μένει δύο χρόνια, όταν το καλοκαίρι του 2018 έρχεται η πρόταση από τον νεοφώτιστο στην Γ' Εθνική Π.Ο. Τρίγλιας για να αποφασίσει να αναλάβει ο ίδιος πρώτος προπονητής με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού την πρώτη σεζόν η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε την άνοδό της ύστερα από αγώνες μπαράζ στην Football League, ενώ φέτος (δεύτερη σεζόν στον πάγκο της) κατά γενική ομολογία και ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής