breaking news Νέο

Σπουδαστές του ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Βέροιας επισκέφτηκαν την Semantic Computing στα πλαίσια του μαθήματος “Λογιστικές Εφαρμογές”

  • Σπουδαστές του ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Βέροιας επισκέφτηκαν την Semantic Computing στα πλαίσια του μαθήματος “Λογιστικές Εφαρμογές”
  • Σπουδαστές του ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Βέροιας επισκέφτηκαν την Semantic Computing στα πλαίσια του μαθήματος “Λογιστικές Εφαρμογές”

Την Τρίτη 26/11/2019, οι σπουδαστές του τμήματος “Υπάλληλοι Διοικητικών Καθηκόντων” της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Βέροιας πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία της εκπαιδεύτριας κα. Γιαννούση Πετρούλας εκπαιδευτική επίσκεψη στην Semantic Computing (Κεντρικής 146, Βέροια) στα πλαίσια του μαθήματος “Λογιστικές Εφαρμογές”.

Η ύπαρξη κατάλληλου εξοπλισμού λειτούργησε ως καταλύτης για την ανάπτυξη της τεχνικής της επίδειξης. Στο πλαίσιο εφαρμογής αυτής της τεχνικής, οι σπουδαστές παρατήρησαν τους ειδικούς -στην τεχνική υποστήριξη των λογισμικών, να εκτελούν τυχαίες καταχωρήσεις σε E.R.P. λογισμικό και στην συνέχεια να επαναλαμβάνουν οι ίδιοι με την καθοδήγηση αυτών. Η συζήτηση συνεχίστηκε για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και συγκεκριμένα για την εφαρμογή “emblem”, αναγκαίο πλέον εργαλείο κάθε επιχείρησης, καθώς εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα νομοθεσία.

Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γιουρούκη Ιωάννη, ιδιοκτήτη της Semantic Computing, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των σπουδαστών, αλλά και για την ευγενική του χορηγία να προσφέρει το απαραίτητο λογισμικό στη σχολή μας.

Η εκπαιδεύτρια

Γιαννούση Πετρούλα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής