breaking news Νέο

"Καρυοθραύστης" στη Βέροια και με τόσο χαμηλό εισιτήριο!

Στο χαμηλό εισιτήριο (12 ευρώ για τους ενήλικους και 6 ευρώ για τους μαθητές) στάθηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς όσο και η Υπεύθυνη Προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου, στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε με αφορμή την έλευση της Βασιλικής Ακαδημίας Μπαλέτου της Ρωσίας με έδρα την Αγία Πετρούπολη στη Βέροια, για 10 παραστάσεις του "ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ" στο Χώρο Τεχνών και στο διάστημα 13-17 Δεκεμβρίου.

«Είναι χαμηλό το εισιτήριο γιατί η δράση επιδοτείται από τον Δήμο Βέροιας με 6.000 Ε, τον Δήμο Αγίας Πετρούπολης, αλλά και την Ακαδημία» υπογράμμισε ο κ. Κορωνάς και αναφέρθηκε και στις συνεργαζόμενες σχολές μπαλέτου της Ημαθίας που, μέσω ευγενούς άμιλλας, είναι οι αρωγοί της δράσης, χάριν της τέχνης του χορού.

Από την πλευρά της η κ. Καραγιαννίδου μίλησε αναλυτικά για την προεργασία της εν λόγω δράσης, που ξεκίνησε εδώ και 2 χρόνια και σημείωσε ότι η τιμή του εισιτηρίου για μία παράσταση παγκόσμιας ακτινοβολίας και ποιότητας, όπως αυτή του "ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ", με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες και σπουδαία ιστορία, είναι το φθηνότερο.

Συμπλήρωσε δε πως η Βέροια είναι η μοναδική περιφερειακή πόλη που καταφέρνει να φέρει μπαλέτα μεγάλου βεληνεκούς και μάλιστα με τόσο φθηνό εισιτήριο, όταν σε άλλες πόλεις οι τιμές ξεκινούν από 29 και φτάνουν στα 90 ευρώ!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής