breaking news Νέο

Δ. Πιτούλιας : «Δεν... παρασυρόμαστε απο την πρωτιά, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στον φιλόδοξο στόχο που έχουμε θέσει»

Δ. Πιτούλιας :  «Δεν... παρασυρόμαστε απο την πρωτιά, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στον φιλόδοξο στόχο που έχουμε θέσει»

Η μέχρι τώρα πορεία του Φιλίππου στο τωρινό πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον βόρειο όμιλο η οποία έχει συνοδευθεί μονο με νίκες, έχει σκορπίσει χαρά και ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του, που βλέπουν ότι ο σύλλογο πάει... τρένο στην Volley ling!

Ωστόσο, ο Δημήτρης Πιτούλιας, που ανέλαβε φέτος με μια ομάδα ανθρώπων της πόλης να φέρει τον Φίλιππο στο προσκήνιο του αθλήματος, μέσα από την επιδίωξη να τον οδηγήσει στην κορυφαία κατηγορία, δεν... δείχνει να παρασύρεται.

«Το γεγονός ότι σε 6 ματς έχουμε πετύχει ισάριθμες νίκες, και μάλιστα σε 5 παιχνίδια “καθαρές” νίκες, με τις οποίες έχουμε θρονιασθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου έχοντας συνάμα ξεφύγει και από τους ανταγωνιστές μας στην υπόθεση της κατάκτησης της “πρωτιάς”, δεν θα πρέπει να μας κάνει να πανηγυρίζουμε από τώρα.

Σαφώς και μας χαροποιεί ιδιαίτερα κατι τέτοιο, όχι όμως να προεξοφλούμε ότι ειμαστε και σίγουροι πρωταθλητές. Ισα ίσα θα έλεγα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε προσηλωμένοι σ’ αυτό τον φιλόδοξο στόχο που έχουμε θέσει» επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”.

Μήνυμα

Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, ο Δημήτρης Πιτούλιας ένιωσε τη ανάγκη να τοποθετηθεί, περισσότερο στο να στείλει ένα μήνυμα σ’ όσους προσπαθούν να απαξιώσουν όλη αυτήν την προσπαθεια που γίνεται φέτος στον Φίλιππο, φέρνοντας την... επανάσταση στο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, με κακεντρεχείς αναφορές και προβλέψεις του τύπου ότι... δεν θα έχει κανένα νόημα η ομάδα να κερδίσει την άνοδο της στην βόλεϊ λιγκ γιατί... θα διαλυθεί!

«Θα συνιστούσα σ’ όλους αυτούς που καταφεύγουν σε τέτοιους είδους κρίσεις και προβαίνουν σε αβίαστα συμπεράσματα, γι’ αυτό που με τόση προσπάθεια και αγάπη ξεκινήσαμε και βρίσκεται σε εξέλιξη, πως ο Φίλιππος θα γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο και από το βόλεϊ, όπως συνέβη με το Χάντμπολ, αλλά και με το Μπάσκετ, που τα τελευταία χρόνια μετέχει για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Ολοι οι άνθρωποι, λοιπόν, που αναλάβαμε να φέρουμε σε πέρας ένα τέτοιο εγχείρημα, μέσα σε τόσο δύσκολους οικονομικούς καιρούς, βαδίζουμε πάνω σ’ ένα πλάνο και με σταθερά βήματα. Και, μάλιστα, με τέτοια βήματα, που από τώρα προσπαθούμε να σχηματίσουμε μια εικόνα του Φιλίππου στην Volley ling και όχι απλώς η παρουσία του σ’ αυτήν να είναι ένα... πυροτέχνημα! Εγώ θέλω να το κλείσω εδώ, λέγοντας: Νάναι σίγουροι όλοι αυτοί οι κακετρεχείς και οι... Κασσάνδρες πως θα απογοητευτούν και θα εκτεθούν!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Χωρίς Τσιάρα, Στ. Τζιουμάκα, αλλά με Καρασαρλίδη

Στα αγωνιστικά, ο Σωκράτης Τζιουμάκας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον... γειτονικό Αριστοτέλη Σκύδρας δεν θα μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του Κώστα Τσιάρα (φωτό πανω), ο οποίος δεν είναι απολύτως έτοιμος ακόμα, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται για τη... νέα χρονιά, ενώ απών επίσης από το εν λόγω παιχνίδι θα είναι και ο Στέλιος Τζιουμάκας.

Μία απουσία η οποία θα έχει να κάνει περισσότερο με το να προφυλαχθεί ο παίκτης καθ’ οτι νιώθει ενοχλήσεις. Στον αντίποδα, ο Καρασαρλίδης συγκεντρώνει από κάθε άλλη φορά περισσότερες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της 7ης αγωνιστικής, προσφέροντας την δυνατότητα στον προπονητή του να έχει μια ακόμα επιλογή στην διάθεσή του.

 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ  ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής