breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Λιάζει τα απόκρυφα σημεία της για να γεμίσει ενέργεια

Βγάζει τα ρούχα της, ανοίγει τα πόδια ενώ είναι καθιστή πάνω σε βράχο στην Καλιφόρνια και λιάζεται. Αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση κι έχει διάρκεια από τριάντα δευτερόλεπτα έως και πέντε λεπτά.

Η Μέγκαν από την Καλιφόρνια εκθέτει καθημερινά στον ήλιο τα ευαίσθητα σημεία της και δεν διστάζει να ανεβάσει το επίμαχο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα της στο Instagram.

Λιάζοντας την περιοχή μεταξύ του αιδοίου και του πρωκτού, η Μέγκαν ισχυρίζεται ότι γεμίζει ενέργεια, κοιμάται σαφώς καλύτερα και νιώθει απίστευτη δημιουργικότητα. Στα social media η Αμερικανίδα αυτοαποκαλείται θεραπεύτρια.

Βλέποντας τις φωτογραφίες της, οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έσπευσαν να σχολιάσουν την γυμνή πρακτική της που είναι πλέον μέρος της καθημερινότητά της.

«Απολαμβάνω καλύτερα το σeξ και νιώθω ότι έχω τον έλεγχο της δύναμης της ζωής μου», γράφει η ίδια στον λογαριασμό της.

«Δεν βασίζομαι πια στον καφέ για να πάρω ενέργεια ξεκινώντας την ημέρα μου επειδή παίρνω την ενέργεια από τον ήλιο. Επίσης, έχω καλύτερο ύπνο και κοιμάμαι λιγότερο ακριβώς επειδή λαμβάνω ενέργεια από τον ήλιο».

Η Μέγκαν προσθέτει επίσης ότι η πρακτική αυτή παραπέμπει σε τελετουργικό των Ταοιστών και την συστήνει ανεπιφύλακτα σε όσους «επιδιώκουν τη βέλτιστη υγεία και ευεξία».

Κάποιος άλλος σχολίασε: «Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου διαβιβάσει τη μελέτη που δείχνει ότι εκθέτοντας την κ...πίδα επί 30 δευτερόλεπτα στο ηλιακό φως θα γεμίσω με ενέργεια μία ολόκληρη ημέρα;

Ένας άλλος χρήστης υποστήριξε: «Νομίζω ότι αυτό θα επηρέαζε αρνητικά τη σχέση μου με τους γείτονές μου».

«Εντάξει , με αυτό έχουμε Internet για όλη τη δεκαετία», έγραψε άλλος.

*****

• Ο αλλόκοτος θάνατος του μεγαλύτερου μάγου όλων των εποχών

Ο Χάρρυ Χουντίνι ήταν Ούγγρος μάγος, καλλιτέχνης των αποδράσεων και διασκεδαστής, καθώς επίσης και σκηνοθέτης και ηθοποιός. Αλλαξε εντελώς τον καλλιτεχνικό χώρο της ταχυδακτυλουργικής και θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους.

Βούτηξε σε ποτάμια ενώ ήταν δεμένος με αλυσίδες, εγκλωβίστηκε σε χρηματοκιβώτια και παρόλ'αυτά απέδρασε! Ήταν ο απόλυτος μάγος! Πώς πέθανε όμως;

Στα τέλη Οκτωβρίου του 1926, ο Χουντίνι επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ και έδωσε μια διάλεξη στους φοιτητές. 

Ζήτησε τότε από έναν εθελοντή να τον χτυπήσει στην κοιλιά για να αποδείξει την αντοχή του στον πόνο κάτι που αποδείχτηκε μοιραίο. Από τις πρώτες γροθιές σωριάστηκε στο πάτωμα! Ήταν απίστευτο! 

Στην αρχή οι γιατροί κατηγόρησαν τον φοιτητή που τον χτύπησε, όμως έπειτα από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για μια φρικτά κακή σύμπτωση...

Έπειτα από εξέταση διαπιστώθηκε πως ο μάγος έπασχε από σκωληκοειδίτιδα και δεν το ήξερε. Λίγες μέρες αργότερα, στις 31 Οκτωβρίου 1926, πέθανε από περιτονίτιδα.

*****

• Εθελοντής πυροσβέστης κατηγορείται για εμπρησμούς

Ένας νεαρός Αυστραλός εθελοντής πυροσβέστης κατηγορείται από την αστυνομία ότι εσκεμμένα έβαλε επτά φωτιές προτού βοηθήσει τους συναδέλφους τους να τις κατασβέσουν.

Οι αρχές της Αυστραλίας πιστεύουν ότι αυτός ο 19χρονος πυροσβέστης έβαλε εσκεμμένα επτά φωτιές στις νότιες ακτές της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η πολιτεία αυτή της Αυστραλίας έχει πληγεί περισσότερο από καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται από τα μέσα Οκτωβρίου.

Ο άνδρας αυτός εθεάθη χθες Τρίτη το απόγευμα να κάθεται στο όχημά του κοντά στο σημείο όπου λίγο αργότερα ξέσπασε πυρκαγιά.

 

«Η αστυνομία θα δηλώσει στο δικαστήριο ότι το πρόσωπο αυτό έβαλε φωτιά και απομακρύνθηκε από την περιοχή προτού επιστρέψει για να τη σβήσει ως εθελοντής πυροσβέστης», επεσήμανε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο υπεύθυνος των πυροσβεστών της Νέας Νότιας Ουαλίας Σέιν Φιτζσίμονς δήλωσε ότι ο 19χρονος αποπέμφθηκε από το σώμα των εθελοντών πυροσβεστών.

«Τα μέλη μας είναι δικαίως οργισμένα διότι οι φερόμενες πράξεις ενός ανθρώπου ενδέχεται να αμαυρώσουν τη φήμη και το δύσκολο έργο τόσων ανθρώπων», κατήγγειλε ο Φιτζσίμονς, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του νεαρού «απόλυτη προδοσία».

Από τις αρχές Οκτωβρίου έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αυστραλία εξαιτίας των πυρκαγιών ενώ εκατοντάδες σπίτια έχουν καταστραφεί, όπως και 15 εκατομμύρια στρέμματα γης.

Δεκάδες εστίες εξακολουθούν να είναι ενεργές σήμερα, ανάμεσά τους και 129 στη Νέα Νότια Ουαλία. Ο κίνδυνος για την εκδήλωση νέων πυρκαγιών είναι «υψηλός» ή «σοβαρός» σε πολλές περιοχές της πολιτείας αυτής.

Περισσότεροι από 1.800 πυροσβέστες εξακολουθούν να μάχονται μέχρι σήμερα εναντίον αυτών των πυρκαγιών, εκ των οποίων 66 παραμένουν εκτός ελέγχου.

Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί τις τελευταίες εβδομάδες με την κατηγορία ότι έβαλαν σκοπίμως φωτιά, ανάμεσά τους και ένας 51χρονος άνδρας ότι οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά με στόχο να προστατεύσει την κάνναβη που καλλιεργούσε.

*****

• Λάρισα: Τσουρέκι με… μύγα στα ράφια γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!

Όπως αναφέρει το larisanew.gr τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη της ημέρας για την γυναίκα, όταν αγόραζε ένα συσκευασμένο τσουρέκι από κεντρικό σούπερ μάρκετ στη Λάρισα και κάθισε να το φάει!

Έκπληκτη, παραλίγο να της πέσει το τσουρέκι από τα χέρια όταν συνειδητοποίησε ότι μέσα στη συσκευασία υπήρχε μύγα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, πρόκειται για μύγα σε κλειστή συσκευασία, που κατά πάσα πιθανότητα έχει ψηθεί μαζί με το τσουρέκι.

Για το συγκεκριμένο θέμα βέβαια αναμένεται να λάβει γνώση και ο ΕΦΕΤ.


• Εθελοντής πυροσβέστης κατηγορείται για εμπρησμούς
• Λάρισα: Τσουρέκι με… μύγα στα ράφια γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ!
• Ο αλλόκοτος θάνατος του μεγαλύτερου μάγου όλων των εποχών

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής