breaking news Νέο

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Ανακατατάξεις στον 2ο όμιλο

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Ανακατατάξεις στον 2ο όμιλο

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας με την Α.Ε. Σχοινά και την Ακαδημία των Τρικάλων στον Α' όμιλο να διατηρούν τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα έχοντας αποκτήσει σημαντική διαφορά από τις ομάδες που τις ακολουθούν.

Αντίθετα στον Β' όμιλο είχαμε ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις με τον Άχθο Αρούρη που νίκησε 1-0 στην έδρα του τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου να εκμεταλλεύεται την ήττα του Α.Ο. Μαρίνας από τον Αγρ. Αστέρα και να μένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και ακολουθεί ο Α.Ο. Μαρίνας, με την μεταξύ τους πάντως διαφορά να είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί μέσα σε μία μόλις αγωνιστική.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής:

ΣΧΟΙΝΑΣ – ΛΟΥΤΡΟΣ 4-0: Καλύτερη η Α.Ε. Σχοινά νίκησε 4-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού και παρέμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η νικήτρια προηγήθηκε στο σκορ στο 17' με τον Γατόπουλο και το 1-0 ήταν ο σκορ του Α' ημιχρόνου. Στο 50' ο Πιτσάβας έκανε το 2-0 και στο 79' ο Γατόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπεκτάς στο 80'.

Ο Λουτρός είχε δύο δοκάρια με τον Αναστασόπουλο και τον Γκατσούφα και ένα χαμένο πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Γκόγκας – Χαλατζούκας).

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ 0-3: Η Ακαδημία Τρικάλων προηγήθηκε στο 20' με τον Αθανασιάδη Ηλ. και στο 58' ο Παντριάς έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 πέτυχε στο 84' ο Βήτος.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κωστούλης (Μπατσίλας – Ζαχαριάδης).

ΚΥΨΕΛΗ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 0-1: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 20' ο Βουλγαράκης το Καμποχώρι νίκησε εκτός έδρας την Δόξα Κυψέλης και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Ντόβας – Σαμαράς).

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-3: Πιο αποτελεσματικός ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε εκτός έδρας με 1-3 τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και παρέμεινε σε τροχιά πλεϊ οφ.

Η διαμόρφωση του σκορ: 15' Αραμπατζής 0-1, 42' Τσαπράνης (πεν.) 1-1, 68' Σερασκιέρης 1-2, 89' Μυλωνάς 1-3.

Διαιτητής ο κ. Καραντώνης (Γιάντσης – Χριστοδούλου Κ.)

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-0: Δύσκολη πλην όμως πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Άχθος Αρούρης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 1-0. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Τσέος στο 58'.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου (Ασβεστάρας – Μπακάλης).

ΜΑΡΙΝΑ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 1-2: Αφού αιφνιδίασε τον αντίπαλό της ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1' με τον Δάμσιο, η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα στο 70' με τον Χατζηκυριακίδη και τελικά να πάρει την νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Μαρίνας με 1-2, καθώς οι γηπεδούχοι που πίεσαν στα τελευταία λεπτά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 89' με τον Αγγελίδη.

Διαιτητής ο κ. Γαβράς (Αργυρίου – Τσιουγγαρής).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΡΑΧΙΑ 3-0: Καθαρή νίκη του Άτλα Ζερβοχωρίου στο γήπεδό του με 3-0 επί του Εθνικού Ραχιάς με γκολ που πέτυχαν ο Κολοκοτρώνης (20'), Γοργορίνης (65') και Κυριακίδης (88').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Γκαλαϊτσής – Παπαντώνης).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 4-1: Άνετη νίκη των Λευκαδίων στο γήπεδό τους επί του Κεραυνού Επισκοπής με 4-1. Τα γκολ δύο ο Καϊσίδης στο 20' και στο 25' και από έναν ο Δημητρούσης (50' πεν.), Τουγελλίδης (65') και Καρυπίδης (80').

Διαιτητής ο κ. Μαργαρίτης (Χαραλαμπίδης – Ποζιάδης).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 0-2: Τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Δόξα Νάουσας κερδίζοντας εκτός έδρας με 0-2 την Πατρίδα. Τα γκολ ο Πετρίδης (40') και ο Χωραφαϊδης (στο 75' αυτογκόλ).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαρτζικλής (Γιαγκιτζόγλου – Ζουρνατζίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής