breaking news Νέο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για πρώτη φορά στο “Greek Food Show” στην Πολωνία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για πρώτη φορά στο “Greek Food Show” στην Πολωνία

Στο 4ο “Greek Food Show”, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE NARODOWY στην Πολωνία, συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

                Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει  στη συγκεκριμένη διοργάνωση με κύριους στόχους της παρουσίας της την ενίσχυση της  αναγνωρισιμότητας, την ανάδειξη των αγροτικών προϊόντων της περιοχής στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της Πολωνίας, την  ενδυνάμωση της εξωστρέφειας και τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

“ Η Greek Food Show είναι η μοναδική διοργάνωση που παρουσιάζει την πλούσια γαστρονομική παράδοση και τα προϊόντα της Ελλάδας. Οι εξαγωγές της χώρας μας στην Πολωνία αυξήθηκαν κατά 80% τα τελευταία 10 χρόνια. Με τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση στοχεύουμε στην τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, στην είσοδο και εδραίωσή τους σε νέες αγορές”, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  Σωτήρης Μπάτος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής