breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Κώστας Γεωργιάδης: «Βγάζουμε προσωπικότητα και υγεία»

Τα χαμόγελα και τα πειράγματα περίσσευαν στην αίθουσα τύπου, λίγο μετά τον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Καλαμάτα και γενικά η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, λίγο πριν οι δύο προπονητές, ο Κώστας Γεωργιάδης της γηπεδούχου και ο Σάκης Θεοδοσιάδης της φιλοξενούμενης ομάδας, αρχίσουν τις δηλώσεις τους.

Και ήταν φυσικό αυτό, αφού το 2-0 επί της Καλαμάτας που έδινε συνέχεια στην μεγάλη νίκη επί του Ο.Φ. Ιεράπετρας την περασμένη αγωνιστική εκτός από τους έξι βαθμούς που έχουν προσθέσει στο ενεργητικό της ΒΕΡΟΙΑΣ έφεραν και πάλι την ηρεμία και την αισιοδοξάι στο στρατόπεδό της.

Ανάλογη ήταν και η διάθεση των προπονητών των δύο ομάδων. Χαμογελαστός και χαρούμενος ο Κώστας Γεωργιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ, σκυθρωπός και προβληματισμένος ο Σάκης Θεοδοσιάδης της Καλαμάτας. «Μέσα σε δύο εβδομάδες και απέναντι σε δύο δύσκολους αντιπάλους, στην Ιεράπετρα, που πήγαν με υπηρεσιακό προπονητή και σήμερα στην έδρα μας κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές μας να ανταπεξέλθουν με επιτυχία, να βγάλουν προσωπικότητα και ποδοσφαιρική υγεία, είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γεωργιάδης και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας, γιατί με μια νίκη και μια καλή εμφάνιση – εμείς θα τον διορθώσουμε λέγοντας με δύο νίκες και δύο συνεχόμενες καλές εμφανίσεις, αφού προηγήθηκε η εικόνα της ομάδας στην Ιεράπετρα την προηγούμενη αγωνιστική που επίσης ήταν καλή – δεν είναι όλα καλά. Έχουμε πολύ δρόμο και πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι αισιόδοξος, ότι όλα θα πάνε καλά αφού από όσα μπόρεσα να δω στο λίγο διάστημα που βρίσκονται κοντά τους έχουμε πολύ καλούς δέκτες μέσα στα αποδυτήρια και καλούς χαρακτήρες. Μπροστά μας έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις απαιτήσεις τους. Σε τέσσερις ημέρες από σήμερα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα τον ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται μια κατηγορία πιο πάνω από εμάς και έχει αποκτήσει πλεονέκτημα καθώς στον πρώτο αγώνα στην έδρα του μας κέρδισε με 1-0 και αμέσως μετά ταξιδεύουμε στη Ρόδο. Αυτές οι υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα μας υποχρεώνει να κάνουμε σωστή διαχείριση του ρόστερ που διαθέτουμε».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Καλαμάτα ο Κώστας Γεωργιάδης υποστήριξε: «Για μένα αλλά και την ομάδα το παιχνίδι με την Καλαμάτα ήταν ιδιαίτερο. Η αλλαγή ενός προπονητή στον πάγκο μιας ομάδας είναι συνηθισμένο γεγονός. Αυτό όμως που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο, είναι ο προπονητής που για κάποιο λόγο αποχωρεί από τον πάγκο μιας ομάδας, μέσα σε λίγες ημέρες να βρεθεί αντίπαλός της. Όπως καταλαβαίνετε είχαμε να διαχειριστούμε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Και την σημερινή νίκη της ομάδας μας την θεωρώ μεγάλη επιτυχία, αφού εκτός όλων των άλλων είχαμε απέναντί μας και έναν προπονητή που γνώριζε καλά τα χαρακτηριστικά των παικτών, αλλά και της ομάδας μας, αφού πριν λίγες ημέρες ήταν ο προπονητής της. Γι' αυτό την σημερινή επιτυχία την θεωρώ ιδιαίτερη. Βέβαια η αλήθεια είναι, ότι με τον Σάκη έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν σε απέναντι πάγκους και γνωρίζει την αγωνιστική φιλοσοφία μου, όπως και εγώ την δική του».

 

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Ο προπονητής της Καλαμάτας Σάκης Θεοδοσιάδης δεν δίστασε να εξωτερικεύσει την δυσαρέσκειά του σχετικά με την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του, που όπως είπε παρουσιάστηκε κατώτερη των δυνατοτήτων της: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ξεκίνησε τις δηλώσεις του και συνέχισε, στο οποίο η δική μας ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Δεν το κρύβω ότι δουλέψαμε πολύ πάνω στο σημερινό παιχνίδι, δίχως δυστυχώς τελικά να είμαστε αυτοί που έπρεπε. Με τέτοιες εμφανίσεις όμως οι ποδοσφαιριστές μας αδικούν τον εαυτό τους. Η ομάδα μας δυστυχώς συνήθως πληρώνει ατομικά λάθη και το εις βάρος της αποτέλεσμα έρχεται κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια σήμερα δεν δικαιούμασταν πολλά πράγματα. Στο δεύτερο με τις αλλαγές στον σχηματισμό που επιχειρήσαμε ισορροπήσαμε κατά κάποιο τρόπο και υπήρξε μια φάση που θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε ψυχολογική υποστήριξη. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραμε και καθώς αμυντικά δείχναμε ευάλωτοι δεχθήκαμε ένα δεύτερο τέρμα και κάπου εκεί κρίθηκε οριστικά το αποτέλεσμα.

Αυτά είναι πράγματα πάνω στα οποία τα παιδιά θα πρέπει να δουλέψουν. Όπως κι αν έχει το πράγμα πάντως το σημερινό ρόστερ της ομάδας θα πρέπει να στηριχθεί τουλάχιστον μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για να μπορέσουνε να δώσουνε τον καλύτερο εαυτό τους και να αρχίσει η ομάδα να παίρνει βαθμούς».


Θεοδοσιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής