breaking news Νέο

Ομοβροντία... ερωτημάτων από τη Δ. Ράλλη στο Δ.Σ. Βέροιας

Ομοβροντία... ερωτημάτων από τη Δ. Ράλλη στο Δ.Σ. Βέροιας

Πήρε... φόρα η Δήμητρα Ράλλη, δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια», η οποία στην προχθεσινή συνεδρίαση του σώματος έβαλε μια σειρά από ζητήματα. Ειδικότερα, το θέμα των τουαλετών και το χώρο στάθμευσης στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου, την αναγκαιότητα για τη δημιουργία νέων νεκροταφείων, όπως και τη χρηματοδότηση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και τον εορταστικό στολισμό σε τοπικές κοινότητες.

Στις απαντήσεις που δόθηκαν από τους αρμόδιους αντιδημάρχους, ο κ. Λυκοστράτης επεσήμανε πως το θέμα των τουαλετών στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου βρίσκεται σε εξέλιξη, έπειτα από την παραχώρηση χώρου από τη Μητρόπολη, ενώ για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης τόνισε πως δεν θα πρέπει να γίνει στον προαναφερόμενο χώρο (Βήμα Αποστόλου Παύλου), αλλά αλλού, προκειμένου - όπως σημείωσε - οι επισκέπτες να μένουν για περισσότερο χρόνο στην πόλη.

Ο δε κ. Παπαδόπουλος κατέστησε σαφές πως έχει βρεθεί χώρος για νέα νεκροταφεία και πως οι διαδικασίες είναι σε εξέλιξη. Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ, Θεόφιλος Κορωνάς, σχετικά με τη χρηματοδότηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τόνισε πως αυτές διοργανώνονται από τους συλλόγους, οπότε και δεν είναι δυνατό να χρηματοδοτηθούν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής