breaking news Νέο

H BEΡΟΙΑ αποχαιρέτισε τον θεσμό του Κυπέλλου

H BEΡΟΙΑ αποχαιρέτισε τον θεσμό του Κυπέλλου

Με δύο ήττες η ΒΕΡΟΙΑ αποχαιρέτισε την Τετάρτη το βράδυ τον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Και τον αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι, αφού ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια που έδωσε με αντίπαλο μια ομάδα που έχει νωπές ακόμη τις εμπειρίες του πρωταθλήματος της Super League και φέτος πρωταγωνιστεί στην S.L2, στην οποία υποβιβάστηκε, τον ΠΑΣ Γιάννενα, ήταν άκρως ανταγωνιστική. Κυρίως στον προχθεσινό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, η ΒΕΡΟΙΑ αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα στο σκορ και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό της.

Τελικά όχι μόνο δεν κατάφερε να σημειώσει ένα δεύτερο τέρμα στο δεύτερο 45λεπτο, διάστημα κατά το οποίο είχε καλύτερη παρουσία, δέχθηκε η ίδια, στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου γκολ από πέναλτι που έδωσε την νίκη στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης αποχαιρέτισε τον θεσμό του Κυπέλλου και όπως ήδη αναφέραμε τον αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι.

Μικρό το κακό, αφού το μόνο κέρδος που θα μπορούσε να περιμένει από την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου, εκτός φυσικά από το αγωνιστικό προφίλ της, που προσπαθεί να «χτίσει», είναι το οικονομικό. Να κληρωθεί στην επόμενη φάση με δημοφιλή ομάδα, αφού στο παιχνίδι μπαίνουν πλέον, όπως είναι γνωστό και οι έξι πρώτοι της περσινής περιόδου: Ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και ο Άρης, από τους οποίους οι τέσσερις τουλάχιστον κουβαλάνε κόσμο και τα παιχνίδια και στην επόμενη φάση είναι διπλά.

Από την άλλη δίχως υποχρεώσεις στο Κύπελλο, μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια να μπει στην προνομιακή διάδα του βαθμολογικού πίνακα. Και μπορεί να τα καταφέρει τις επόμενες δύο αγωνιστικές και να πάει στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου (13η αγωνιστική) και στο ντέρμπι με τον Ιωνικό με άλλον αέρα.

Οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι κρίσιμες για τη ΒΕΡΟΙΑ, καθώς αντιμετωπίζει ομάδες στα μέτρα της και έχει τη δυνατότητα να κάνει ισάριθμες νίκες και σε μια τέτοια περίπτωση και δεδομένου ότι τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός παίζουν επίσης εκτός έδρας με την Καλαμάτα και την Καβάλα αντίστοιχα, δεν αποκλείεται ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της επόμενης αγωνιστικής (12ης) η ΒΕΡΟΙΑ να βρίσκεται στην δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχει πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τα Τρίκαλα. Αρκεί η ίδια να κερδίσει την Κυριακή τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ιάλυσο.

Να δούμε όμως το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών, οπότε ολοκληρώνεται ο Α' γύρος της ΒΕΡΟΙΑΣ, των Τρικάλων και του Ιωνικού που βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα:

 

        βαθμ.       12η αγων.       13η αγων.

Τρίκαλα  22    Καλαμάτα (εκτός)  Ιάλυσος (εντός)

Ιωνικός    20    Καβάλα (εκτός)      Ασπρόπυργος (εντός)

ΒΕΡΟΙΑ  18    Ιάλυσος (εκτός)      Νίκη Βόλου (εντός)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής