breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Ξόδεψε 60.000 ευρώ για να μοιάσει στην Barbie, αλλά έγινε τέρας

Μια 22χρονη είχε όνειρο να μοιάσει με την Barbie και έχει ξοδέψει 600.000 ευρώ μέχρι τώρα, σε πλαστικές επεμβάσεις, αν και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αποκρουστικό.

Η 22χρονη Αμάντα Αχόλα, από τη Φινλανδία, που σκεφτόταν το χειρουργείο από τα 16 της και που στα 18 της έκανε την πρώτη της επέμβαση, μαζεύοντας τους μισθούς δυο ολόκληρων ετών.

Aπό τότε έχει φουσκώσει πάνω από 30 φορές τα χείλη της, έχει κάνει botox, ζυγωματικά κι ακόμη δυο επεμβάσεις στο στήθος, και η τελευταία παραλίγο να την σκοτώσει. Δίχως το νέο της στήθος, η ζωή της θα ήταν εντελώς διαφορετική, εξομολογείται η ίδια.

*****

• Άνδρας αποκεφάλισε γυναίκα και έβαλε τον εγκέφαλό της γαρνιτούρα στο ρύζι του

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Φιλιππίνες.

Ο 21χρονος Lloyd Bagtong έκοψε το κεφάλι μιας γυναίκας και στη συνέχεια έφαγε τον εγκέφαλό της σαν γαρνιτούρα πάνω από το ρύζι!

Ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ως ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας -τα στοιχεία της παραμένουν άγνωστα- το κεφάλι της οποίας βρέθηκε κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Barangay Punta.

O συλληφθείς είχε θεαθεί να περπατάει μαζί με το θύμα πριν το περιστατικό και μετά τον αποκεφαλισμό έφευγε μόνος του αναφέρει το Philippine Daily Inquirer.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σκότωσε τη γυναίκα με ένα εργαλείο κήπου και αφού παραδέχτηκε την πράξη του υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε πετάξει το κεφάλι. Είπε μάλιστα στις Αρχές ότι έβγαλε τον εγκέφαλό της και τον έβαλε γαρνιτούρα στο ρύζι που είχε μαγειρέψει, καθώς ήταν πολύ πεινασμένος!

Ο Bagtong -που πιθανολογείται ότι πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα- κρατείται μέχρι να του ανακοινωθεί η ποινή του.

*****

• Πεντάχρονος πήγε στο δικαστήριο με υποστηρικτές όλο το νηπιαγωγείο

Ένα ασυνήθιστο ακροατήριο είχε η δικαστής του Grand Rapids στο Μίτσιγκαν.

Στην αίθουσα εμφανίστηκε ο 5χρονος Μάικλ για να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία που αφορούσε την υιοθεσία του από τους ανάδοχους γονείς του και μαζί του ήταν για συμπαράσταση όλη η τάξη του νηπιαγωγείου του!

Τα παιδιά κράταγαν κόκκινες καρδιές για να δείξουν την αγάπη τους στον Μάικλ που στριφογύρναγε γεμάτος χαρά στην καρέκλα του.

Ο πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN ότι το πιο ωραίο κομμάτι αυτής της διαδικασίας ήταν όταν η δικαστής ρώτησε τους συμμαθητές του πώς νιώθουν γι΄αυτόν. «Αγαπώ τον Μάικλ», «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος» ήταν μερικές από τις απαντήσεις τους. Όπως είπε ο ευτυχής πατέρας η δικαστής παραδέχτηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο ήταν στο ακροατήριο.

Η στήριξη των παιδιών στον Μάικλ ήταν ιδέα της δασκάλας του, η οποία είχε κιόλας προτείνει στους γονείς να τον υιοθετήσουν. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια και ζει μαζί με τον Μάικλ τον τελευταίο χρόνο. Μιλούν για ένα χαρισματικό παιδί που λατρεύει το χορό και το κολύμπι.

*****

• Σeξομανής πάπια έχασε το πέος της επειδή έκανε σeξ 10 φορές την ημέρα

Πολύ ακριβά πλήρωσε μία... σeξομανής πάπια την εμμονή της για σeξουαλική επαφή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ιατρικό κρεβάτι και να χάσει το πέος της.

Η ιστορία του Dave, όπως είναι το όνομα της συγκεκριμένη πάπιας, ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο όταν το γεννητικό του όργανο τραυματίστηκε και εν τέλει μολύνθηκε αφού δεν σταματούσε να ζευγαρώνει με την Dora, την Freda και την Edith.

Μόλις το αντιλήφθηκε ο Josh Watson την πήγε σε κτηνίατρο, ο οποίος του έδωσε αντιβίωση, παυσίπονα, και οδηγίες να πλένει το πέος της πάπιας δύο φορές την ημέρα και να το σπρώχνει πίσω τουλάχιστον μία φορά.

Ο Dave συνέχισε να έχει το μυαλό του στο κάτω... κεφάλι και αντί να πνίξει τις... ορμές του, συνέχισε να ερωτοτροπεί με τα θηλυκά, φτάνοντας σε επαφή μαζί τους περίπου 10 φορές την ημέρα.

Όπως είναι λογικό το πρόβλημα ουδέποτε ξεπεράστηκε και έτσι, αυτή την φορά το πήγε στο Highcroft Veterinary Hospital όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως το πρόβλημα είχε επιδεινωθεί και έπρεπε να του κόψουν το γεννητικό του όργανο.

Κάτι που έγινε, με αποτέλεσμα ο σeξομανής Dave πλέον να έχει μείνει με πέος μόλις ενός πόντου.

Ευτυχώς οι πάπιες χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέλος του σώματός τους μόνο για να ζευγαρώνουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται η ούρησή του.

*****

• Παράνοια: Γιατί ο Σαλβίνι έκοψε τη Νουτέλα

Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα.

Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ πραγματοποιείτο μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της ‘Ντράγκετα.

«Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους ιταλούς αγρότες», εξήγησε ο Σαλβίνι.


• Άνδρας αποκεφάλισε γυναίκα και έβαλε τον εγκέφαλό της γαρνιτούρα στο ρύζι του
• Πεντάχρονος πήγε στο δικαστήριο με υποστηρικτές όλο το νηπιαγωγείο
• Σeξομανής πάπια έχασε το πέος της επειδή έκανε σeξ 10 φορές την ημέρα
• Παράνοια: Γιατί ο Σαλβίνι έκοψε τη Νουτέλα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής